| rareson168 a întrebat:

Am 1.56 si am 53 de kilograme nu prea se vede, dar unii copii mi-au spus obez am 11 ani si cum credeti ca pot slabi. Va rog in raspuns sa specificati ce fel de dieta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felix65 a răspuns:

Eu zic, ca esti foarte bine! Trebuie sa ai incredere in tine si sa nu te iei dupa ce zic unii si altii.Multi copii sunt rautaciosi. Acum, exista varste la care unii se ingrasa mai mult decat trebuie, dar pe masura ce cresc in inaltime si greutatea se repartizeaza altfel si dispare acest disconfort.Privitor la dieta: sa nu mananci aiurea prin oras tot felul de prostioare, sa ai de regula 5 mese,din care doua de fructe,in rest proteine (carne,oua, lapte, branza), dar si multe legume, salate...Bea multa apa! Nu uita de miscare, care este esentiala la varsta ta(sport, excursii).Sa te simti bine!

| Felix65 a răspuns (pentru Felix65):

Multumesc mult ca m-ai premiat! Sa fii intotdeauna puternic si sa nu iti prea pese de remarcile la adresa fizicului tau! Important e ce ai in cap si cat de frumos stii sa te porti cu cei din jurul tau, adica ce suflet ai! Doamne ajuta sa reusesti frumos in viata!

1 răspuns: