| bella_5744 a întrebat:

Am 1.56m si 52kg, la 21 de ani.credeti ca ar fi bine sa mai slabesc? mie nu mi se pare ca sunt grasa insa am un pic de burta si nu pot sa scap de ea. ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună! Greutatea ta este una normală; nu eşti nici grasă nici slabă. happy
Aşadar...e decizia ta dacă să mai slăbeşti sau nu. Spui că nu ţi se pare că eşti grasă? Asta înseamnă că nu e nevoie să slăbeşti.
Dacă ai burtă,deşi în rest eşti slabă poate însemna fie că ai constituţie de tip măr(care nu se poate modifica),fie ai probleme cu digestia(balonare,etc...)
Dacă e prima variantă,ar trebui să slăbeşti, fiindcă altfel nu-ţi vei putea reduce burta, iar dacă e a 2-a variantă, încearcă să mănânci mai sănătos.
Şi orice-ar fi... abdomenele sunt literă din lege pentru toţi cei ce vor abdomen plat. happy

| hummer24 a răspuns:

Bella saritul coardei te ajuta mult in slabire si sa veziwinking nu e neaparat sa ti o anumita dieta decat sa fi atenta la carbohidrati cum ar fi pastele fainoase, si dulciurile, ciocolata etc etc.winking nu renunta la ele decat reducelewinking

| Rares_3460 a răspuns:

Eu cred ca greutatea ta este una normala fata de inaltime si nestiindu-ti conformatia nu pot sa spun nimic clar. Cat despre partile in exces, ar trebui sa incerci niste fitness, aerobic, kangoo jumps si tae bo. Sunt bune pentru ca tonifiaza intregul sistem muscular, si nu numai o parte. Si sa stii ca pana si acele aparate de electrostimulare prezentate pe la teleshopping au un efect destul de bun si relativ rapid.

| Barney a răspuns:

Nu esti normala?! la 21 de ani sa ai 1 metru jumate?

Răspuns utilizator avertizat
| eugenl a răspuns:

Daca te simti bine in pilelea ta ramai asa, dar daca vrei sa scapi de burta, exercitii, regim, cam atat as avea de spus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa abdomene normale si cu rasuciri laterale. O serie de 100 cu pauza de 10 secunde intre serii, daca faci 4 serii in fiecare zi, iti garantez in o luna vei scadea din burtica!