| RoseXD a întrebat:

Am 1.57, 58 de kg si corpul in forma de para (solduri late si bust mare - port cupa C). E normal asta la 13 -14 ani? :-s Multi prieteni imi spun ca sunt "curvaceous", altii imi spun ca-s grasa :\

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StewartCassie a răspuns:

Buna. Nu ii normal acest lucru la varsta ta! Ar trebui sa ai in jur de 47 kg.Mai bine mergi la un medic sa iti spuna el ce este mai bine sa faci.Ai putea incepe usor, usor sa faci exercitii fizicewinking. Este bine minim 30 min. pe zi sa faci sport. Ai grija de tine, te pup! kiss
O zi buna!

11 răspunsuri:
| maniunika a răspuns:

Depinde cum sunt părintii, rudele tale.
Poate asta este forma corpului tău.

| GeorgeGabriel a răspuns:

Ar trebui sa ai 48.3kg

| xmakexmexhappyx a răspuns:

Normal daca ai 1.57 trebuie sa ai cam 45 de kg...deci...Funda?big grin

| DuuDu_DuDu_1998 a răspuns:

Nu este normal ai o greutate prea-a mare pentru inaltimea ta eu de ex am 1.70, si am 58-59 kilograme, incearca sa faci cat mai mult sport si sa nu mai mananci asa des! Sper sa iti fiiu de ajutor Funda plz

| RoseXD explică (pentru DuuDu_DuDu_1998):

Nu mananc des de loc o.o"
Doar la pranz... straight face

| chocco1995 a răspuns:

Prietenii nu au de ce sa te ecticheteze asa.mai ales ca iti sunt prieteni, la varsta ta nu ar trebui sa ai 58 de kg e putin prea mult, inceraca sa ti o cura de slabire, fa sport, dar nu te lasa influentata de ceilalati!

| Dragos16V a răspuns:

Depinde cum esti proportionata in rest... aspectul general. La varsta ta e normal sa fie tot felul de modificari ale corpului si e posibil sa arati cu totul diferit peste cativa ani.

| LovellyAngel a răspuns:

Ai 58 kg la 1.57? straight face Eu am 55 kg la 1.70... Mai bine te-ai pune pe slabit pana ajungi la macar 50kg.

| RoseXD explică (pentru LovellyAngel):

Mda, dar cum am spus mai sus, nu sunt bat. Corpul meu are forme de la natura si chiar daca m-as pune pe slabit (ceea ce fac de o luna) tot as avea in jur 55-56 de kg. Plus ca am oasele grele si am si muschi gramada la picioare.

| 334499 a răspuns:

Graso laughing incearca ceva sport si o dieta pana la 49

| CristianRailean a răspuns:

Te cheama valeria?