anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 1.60 și 58 kg. Vreau să slăbesc. Ideea mea e să înlocuiesc dulciurile cu fructe și să mănânc cât mai puțin gras și cât mai puțină pâine. Atâta tot. E de ajuns ca să slăbesc gen 10 kg?
Dacă nu, ce-mi recomandați să fac? (fără nuj ce diete pentru că programul nu-mi permite să mănânc la ore exacte și fără sală. ceva simplu)
Cam în cât timp credeți că aș putea să pierd în jur de 10 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

În 2-3 luni mai mult ca sigur slăbești 6-7 kg. Folosește-te de propriul program.

| Irina31 a răspuns:

Incearca, chiar daca nu vei slabi cel putin vei fi mai sanatos - dar sunt convinsa ca vei slabi daca renunti la dulciuri, prajeli si ultima masa sa nu fie in nici un caz mai tarziu de ora 7! (si niciodata sa nu te ridici de la masa satul-adica sa nu mananci pana te doare burta). Succes! happy

| littleangelpretty34 a răspuns:

Sport! Pe langa mancatul sanatos trebuie sa faci miscare.Si eu am fost complexata de asta si nici pana in prezent nu pot tine dieta dar totusi am slabit.

http://www.blogilates.com/

Tipa asta pune in fiecare luna un calendar cu exercitii care se ragasesc pe canalul ei de youtube, dar pana a urma programul acela ea are un program si pentru incepatori care sunt mai usoare exercitiile.