| NoGames a întrebat:

Am 1.76m si (aprox.) 49-50kg. Nu sunt deloc multumita de cum arat, insa nu reusesc sa mai slabesc. Idei(nu mai ziceti de sport, fara paine sau mancat seara etc.)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Dar cat ai vrea mai sa ai?
30 de kg?

La inaltimea ta deja esti foarte bine, cat ai vrea sa mai slabesti?

Greutatea e buna, tie iti trebuie o ocupatie care sa iti modeleze corpul, adica un sport.

Incearca inot, macar odata pe saptamana. Si cu timpul o sa se vada rezultatele.
Dar din nou, nu esti grasa la 49 de kg, esti chiar foarte bine.

| NoGames explică (pentru Apache):

Am incercat sa ma tin de un sport, dar in perioada asta mi-e imposibil. Daca m-ai vedea mi-ai da peste 65kg, de asta nu ma simt chiar ok in pielea mea si vreau sa slabesc.

| Apache a răspuns (pentru NoGames):

Dar tu ai o greutate ok, nu prea mai ai unde sa slabesti.
Ca pari tu grasa...asta e trupul tau, atata timp cat greutatea ta este optima atunci nu asta e problema.

Nu neaparat acum, dar la vara de ex. ar trebui sa te apuci de un sport, de o sala.
Nu neaparat ceva frecvent, si o data pe saptamana merge dar sa nu renunti.
Degeaba tu esti slaba daca nu iti tonifiezi putin muschii.

| mona a răspuns:

La inaltimea ta, esti perfecta si nu ar trebui sa mai slabesti nici un gram

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Trebuie să ai cel puţin 66 de kilograme.
Tu chiar vrei să ajungi anorexică cred că.
Stai cuminte, tu trebuie să te mai îngraşi.
Ar trebui să ceri părerea unui nutriţionist.
Te pup!

| DulceataXP a răspuns:

BUna!
tu nu trebuie sa slabesti fiindca esti normala dupa date dar totusi unii spun ca mai mult sport, seara sa nu mincam dar totusi deama m-am saturat de aceste sfaturi, eu cred ca e cel mai bine sa consumi cit mai mult lichid, sa maninci de multe ori si cite oleaca nu de 3 ori si sa nu mai incapa
in tine ..deci
Munceste asupra ta si vei obtine rezultate..Succese scumpa cred ca baieti nu o sa se poata retine.

| maria9441 a răspuns:

Eu cred ca esti destul de slaba.dar este corpul tau...dar stiu o´´dieta´´ sa mananci cateva zile numai fucte si legume sh sa bei minim 2litri de apa pe zi..in primele 2 zile o sa-ti fie mai greu.dar dupa te obisnuiesti.aa si app incearca sa nu mai urcu cu liftul ci sa folosesti numai scarilelaughing sper sa te ajute:*