Pai.gandeste`te ca nu se poate intampla nimic.adica ca se intampla la altii. dar nu tie.
Incearca sa nu te mai uiti la fenomene stranii daca nu stii sa faci deosebirea ca acele intamplari sunt doar niste inventii ale unor regizori buni care stiu sa ofere publicului ceea ce vrea sa vada. Si daca ne-am gandi de exemplu ca poate ar fi adevarat ce se intampla in filmele astea de ce nu apar asa mereu pentru toata lumea, sa le vada, sa le simta furia? incearca sa nu te mai gandesti mult la asta ca apoi faci o paranoia si chiar vei avea impresia ca le vezi dar ele sunt doar in mintea ta. pa pa
Mah
de asa cevanu poti scapa prin bancuri si... farasuparare
tud2010 @yahoo.com e idu meu
cine vrea sa m intrebenu are de cat da va spun asa cevanu e de jucat si dati-mi un buzz ca sa va explic c e am vrut sa spun
daca nu te intere mai bine daipace
si baiatul de 12 ani as vrea sa vb cu el inainte si dupa ce se uita la aa ceva
cine are tupeu sa ma intrebe saa intrebe panaatuncea ramane un site pentru copii fraieri fara suparare ca nu am nimica cu nime
Eu am varsta de 11 ani si ma uit si eu la fenomene stranii sau alte filme de groaza.Si eu am aceeasi frica. Cel mai bun sfat este sa te uiti cu un prieten de-al tau sau sa nu te mai uiti
Adevarat cu frica se naste oricine dar ea trebuie indepartata fortand limitele psihicului adica sa umbli noaptea pe drum singur, sa mergi pe langa cimitir tot noaptea(singur). Incearca sa zici in sinea ta ca celelalte "creaturi" trecute in nefiinta nu exista ele exista dar te pot "ataca" cand iti este teama pentru ca ele se hranesc cu teama si cu furie.
Si eu ma uit si uneori mi-e frica dar in fiecare zi eu ii spun mamei sa atea cu mine la culcare si am 2 ursuleti de plus care ma ajuta sa nu mai imi fie frica.
Da si eu ma uit si eu ma sperii pe moment cand arata ceva care ma poate speria dar nosptea nu mi-e frica inainte de culcare fiindca ma uit la desene animate si uit tot sau vb cu niste cologi
Pai poti ca sa te gandesti ca totul este doar in imaginatia ta si ca nu exista...nah poate daca inca iti mai plac papusile(ursuletii de plus) sa il ti in brate asa mai fac si eu