In primul rand nu te mai uita, in aldoilea invigeti frica de fantome ca ele nu exista.Si eu ma uit la fenomene strani si am 13 ani, insa nu ma tem deloc.Asa ca nu ai dc sa te temi, daca tie frica nu te mai uita.
Vezi si tu...iesi la 2 noaptea afara unde ti-a fost cel mai frica.Fii atenta ce vreau sa zic:Gandeste-te la Dumnezeu,o fantoma nu iti poate face nimic. Daca o sa o vezi,apropie-te de ea,gandeste-te ca binele e de partea ta,ingerii pazitori, si El, Dumnezeu.Vei scapa de frica si documenteaza-te! Si apropo, eu am 10 ani!
Stiu km este si eu ma uit...frica tio faci cand te gandesti la ele incearca sa te gandesti la alceva
Tot ce veizi acolo nu este real, crede-ma! Intr-adevar exista un fel de paranormal, daca pot numi asta asa dar este foarte greu ca acest "paranormal" sa ajunga atat de periculos cum este prezentat acolo.Ani de zile si eu credeal ca mi se poate intampla asa ceva, credeam in horoscop, ma duceam la baie cu lanterna etc.Mereu credeam ca am lucrurile ciudate sunt paranormale, eram paranoica asta pana am avut o experienta deosebita care mi-a schimbat punctul de vedere.Acum un an am revazut o fata pe care o stiu de mult si de care sunt foarte atasata, odata am vorbit cu ea cand avea 10 ani pentru a o linisti( au trecut & ani de atunci) pentru ca a avut un vis straniu in care bunica ei ramasese fara piciorul stang, pe moment i-am zis "este doar un vis, nimic nu se v-a intampla". Acum cateva luni cand am vazut-o mi-a zis "bunica si-a rupt piiciorul stang, este operata si merge doar cu cadrul" am ramas socata, de asemenea imi tot zicea ca o are un sentiment ca in 2013 se cosmarul ei va deveni realitate, fara sa stie care este acela si acum ea s-a imbolnavit.Am intrebat-o cum poate pervede toate aste si daca poate vedea ce se intampla cu oricine si mi-a zis: "Este vorba de iubirer si de apropiere, este la fel ca atunci cand o mama simte ce se va intampla cu copilul ei.Nu exista medium sau ghicitori ciudate sau ritualuri pentru asta si nici un dar special. Daca iubesti pe cineva sau tii cu adevarat la ceva poti simti asta" tot ea mi-a zis ca nu crede ca exista paranormal, exista doar Dumnezeu si diavolul, iar daca ai cedinta in Dumnezeu vei avea o viata cat se poate de normala si de linistita dar daca faci esti om rau vei avea de suferit.Iar despre partea acea violenta gen carti care zboara si voci stranii acolo se ajunge numai daca te apuci si faci prostii cum ar fi ritualuri sataniste sau altfel de ritualuri, vraji sau daca citesti carti de ocultism pentu ca toate apartin de cel rau si nu sunt deloc o joaca sau inofensive asa cum par. Daca stai departe de aceste lucruri nu vei parti niciodata nimic! Mareu trebuie sa tii minte, puerea diavolului este aproape egala cu cea a lui Dumnezeu si in lupta intre bine si rau castigatorul este ales si ajutat de noi sa castige.
Nu te mai uita! Eu inainte de culcare nu ma uit la din astea ca nici eu nu pot sa dorm asa!
Pai...sa nu te mai uiti noaptea la asa ceva.
Si daca televizorul tau are timp in care sa se inchida pune un timp in cat sa adormi.(Nici eu nu ma inteleg)
Nu te mai uita. Au trecut 6 ani de cand a fost pusa intrebarea, iar eu acum raspund... ))))))))))