Mah
de asa cevanu poti scapa prin bancuri si... farasuparare
tud2010 @yahoo.com e idu meu
cine vrea sa m intrebenu are de cat da va spun asa cevanu e de jucat si dati-mi un buzz ca sa va explic c e am vrut sa spun
daca nu te intere mai bine daipace
si baiatul de 12 ani as vrea sa vb cu el inainte si dupa ce se uita la aa ceva
cine are tupeu sa ma intrebe saa intrebe panaatuncea ramane un site pentru copii fraieri fara suparare ca nu am nimica cu nime
Adevarat cu frica se naste oricine dar ea trebuie indepartata fortand limitele psihicului adica sa umbli noaptea pe drum singur, sa mergi pe langa cimitir tot noaptea(singur). Incearca sa zici in sinea ta ca celelalte "creaturi" trecute in nefiinta nu exista ele exista dar te pot "ataca" cand iti este teama pentru ca ele se hranesc cu teama si cu furie.
Pai.gandeste`te ca nu se poate intampla nimic.adica ca se intampla la altii. dar nu tie.
Da si eu ma uit si eu ma sperii pe moment cand arata ceva care ma poate speria dar nosptea nu mi-e frica inainte de culcare fiindca ma uit la desene animate si uit tot sau vb cu niste cologi
Eu am varsta de 11 ani si ma uit si eu la fenomene stranii sau alte filme de groaza.Si eu am aceeasi frica. Cel mai bun sfat este sa te uiti cu un prieten de-al tau sau sa nu te mai uiti
Pai...sa nu te mai uiti noaptea la asa ceva.
Si daca televizorul tau are timp in care sa se inchida pune un timp in cat sa adormi.(Nici eu nu ma inteleg)
Si eu una ma uit la feniomene stranii si altele si am tot 12 ani si imi plac si nu vreau sa renunt la ele de atunci imi e frica de intunerik poti sa nu te mai uity sau sa aprinzi luminile sau fii insotyt de kineva
Pai poti ca sa te gandesti ca totul este doar in imaginatia ta si ca nu exista...nah poate daca inca iti mai plac papusile(ursuletii de plus) sa il ti in brate asa mai fac si eu
Stiu km este si eu ma uit...frica tio faci cand te gandesti la ele incearca sa te gandesti la alceva
Vezi si tu...iesi la 2 noaptea afara unde ti-a fost cel mai frica.Fii atenta ce vreau sa zic:Gandeste-te la Dumnezeu,o fantoma nu iti poate face nimic. Daca o sa o vezi,apropie-te de ea,gandeste-te ca binele e de partea ta,ingerii pazitori, si El, Dumnezeu.Vei scapa de frica si documenteaza-te! Si apropo, eu am 10 ani!
Am 10 ani si ma uit la fenomene stranii cu prietenul meu de 9 ani seara cand ma duc la culcare si este foarte intuneric am iluzii cu fantome.strigoi etc si imi este frica ce sa faca?