| ANONIM1123 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa fac muschi, abdomen etc...doar ca acasa...cum sa fac asta? ce exercitii imi recomandati? vot sau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nituallex93 a răspuns:

Daca vrei sa pui ceva masa musculara pe tine iti recomand flotari,abdomene, tractiuni. Tractiunile sunt cele mai importante pentru ca dezvolta mai multe grupe musculare de-odata. Poti sa mai incerci si niste genoflexiuni, exercitii pentru gambe(sper ca sti cum sunt->poti sa le faci chiar si pe un prag din casa). Sper ca ti-am fost de folos. Succes!

11 răspunsuri:
| VLΛD a răspuns:

Flotari

| ANONIM1123 explică (pentru VLΛD):

Daar atat?

| thegame9 a răspuns:

Pt inceput baga serii de cate 10-15 flotari si de cate 10-15 abdomene si tot asa. Dupa ce faci o saptamana serii cu 10-15 incepi cu 20-25 si tot asa.winking funda? big grin

| Diablo666 a răspuns:

Nu poti face muschi acasa! Eventual poti sa te mentii la o greutate.dar muschi veci!
Am o gramada de ani de judo si sala in spate, deci stiu ce vorbesc.Si la 13 ani ar trebui sa-ti stea gandu la invatat...nu la facut 6pack si alte minuni.
Si muschii nu se fac.muschii exista, u tr sa'i dezvolti.
Daca tot nu rezisti, cumpara'ti haltere (nu mai mari de 3 kg,pentru d-zeu) si fa biceps,flotari, abdomene, genuflexiuni...+alergari si in 2-3 luni poti spune ca ai "facut" ceva muschi...desi la varsta ta nu prea conteaza.
@Nituallex93 E drept.cu tractiunile lucrezi si spatele si, mai mult sau mai putin, si bicepsii...da el a specificat ACASA...deci probabil nu are spalier unde sa'si puna bara pentru tractiuni^^

| doctoressa a răspuns:

Buna! Pe acest link vei gasi exercitii pentru toate grupele musculare: http://www.i-medic.ro/exercitii/exercitii-pe-grupele-musculare Multa succes!

| bogdy_7709 a răspuns:

Eu am 13 ani si fac acasa cate 250 de flotari pe zi si 200 abdomene si 50 tractiuni muschi nu ii am asa dezvoltati dar am o forta extraordinar de mare pentru greutatea mea oricum am zis ca la vara ma apuc de sala. oricum succes

| Laurentiu_Mihai_1994 a răspuns (pentru bogdy_7709):

Mai taie din ele dale in colo! faci tu la 13 ani 250 flotari laughing)) abdomene faci si nici tractiuni nu faci ca dupe 30 cel mult te dor mainile!

| bogdy_7709 a răspuns:

@laurentiu vrei sa ma filmez sa iti arat ca intr-o zi atatea iti factongue

| maryangigi a răspuns:

Frate si eu fac cate 200-300 de abdomene pe zi dar nu toate de odata dar nu imi ies patratelele si fac programul asta in fiecare zi timp de o saptamana dar nu stiu am un strat pe abdomen de grasime care nu se ia cred ca ar trebui sa ma pun la alergat frate uite gasesti prin curte pe acas un fier greu sau un stalp de ciment la 20-30 kg si stai in picioare si cu ala in pana il tragi la piept

| bogdann97 a răspuns:

Pentru abdomen fa abdomene ( 30 repetari, 3 serii )si videoul ala de pe youtube 8 min abs workout. fa o zi da una nu. si pentru triceps si piept fa floari ( 10 -20 flotari 3 serii ), pentru biceps i'ati gantere de 5-10 kg si fa in serii de 10 repetari, fa tractiuni pentru antebrat si spate, pentru picioare genoflexiuni ( 30 repetari, 3 serii ). DECI : o zi fa tractiuni, flotari, si cu gantera,, o zi abdomene, video de pe youtube si genoflexiuni

| Alin_Iorga_1998 a răspuns:

Iti recomand:flotari, abdomene si tractiuni.