Degeaba daca mananci 10mc puisor pe zi si 2 l de suc, si cum faci tu 500 de flotari, si 600 genoflexiuni la greutatea asta? Nu cred eu ca ai face atat. Apuca-te de sala, cu niste colegi, iesi la jogging, si cel mai important, MANANCA CE TREBUIE
Buna ziua!
Poate fi o problema a organismului.
Iti recomand sa te duci la un endocrinolog sa te vada, faci niste analize tiroidiene (Poate fi dereglata), dupa un nutritionist.
Sanatate!
P.S.: Ce inaltime ai?
Dacă mănînci cît 10 persoane, degeaba faci! Abţine-te de la mîncare. Mănîncă doar ca să trăieşti, nu să-ţi umpli poftele.Ia-o pe salate, fără carne.
Iti recomand sa vizionezi documentarul"gras, bolnav si aproape mort".Il gasesti pe site-ul Iesirea din matrix sau pur si simplu pe google. Sper sa te inspire si sa te motiveze.Iti doresc succes! ..si astept funda
Trebuie sa fii atent si asupra alimentatiei, desigur poate fi o problema; ema si cu organismul tau
Cum as putea sa ma abtin de la mancare daca mereu parintii mei la fiecare 4 ore imi da pe masa cate 6-7 feluri + dulciuri? Nu ma pot abtine!
Degeaba te-ai apucat ca zeul de exercitii daca alimentatia este la pamanat.Pentru un sportiv alimentatia si modul de viata este 70% din eficienta iar restul de 30% exercitiile.Nu stiu cum faci tu la greutatea asta atatea exercitii dar daca chiar le faci nu este rau.Indicat ar fi decat sa bagi flotari pe covor toata ziua,sa faci jogginf,mergi la alergat,mergi la inot,da la bicicleta,banda, mergi la sala, exercitii multe-greutati putine, astfel vei reusi sa dai kilogramele jos, dar este nevoie de perseverenta si stimulare din partea ta.Nu uita,alimentatia cade pe primul loc, nu stau sa-ti scriu ce trebuie sa mananci, informeaza-te de pe internet daca nu cere ajutorul unui nutritionist, dar nu este nevoie, internetul iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie.
Da.
Posibil sa fie o dereglare hormonala.
TI-am spus, consulta medicii respectivi, iar ai grija la alimentatia care o consumi zi de zi.
Sanatate!
Du-te la un medic..consuma fructe si legume mai rar carne nu in fiecare zii... tine un program
Pai acum am sa-ti spun cum am facut eu sa slabesc si chiar foarte repede.Dar sa stii ca tine de organismul tau, eu de ex slabesc foarte repede daca ma tin putin de cura dar ma si ingras repede deci incerc sa fac mereu un echilibru.Eu n-am slabit foarte repede facand mult sport, in casa nu afara pentru ca tu ziceai ca nu ai un spatiiu in care sa alergi.Pai pur si simplu faci exercitii cu mainile, picioarele, cat, bazin etc. Legat de mancare timp de vreo saptamana, doua incearca sa nu mananci nimic dupa ora 6-7 si in fiecare seara sa-ti faci intr-un bol(nu foarte mare); SALATA VERDE, ROSIE, ULEI DE MASLINE, PUTIN PESTE DIN CONSERVA DINACELA CUSOS STRECURAT PRINTRE NU MULT!(NUSH SIGUR CUM SE NUMESTE)SI UN PIC DE LAMAIE STRECURATA, te rog sa ma crezi ca este foarte eficient.In fiecare seara am mancat dupa ce veneam de scoala, de la innot(inotul m-a ajutat enorm de mult sa slabesc). Poate tu nu ai dar eu am banda de alergat si bicicleta dinaceea(nu cu care trebuie sa te blimbi pe afara, cred ca stii tu la ce ma refer)sunt foarte eficente.Eu iti urez multa, multa bafta si sper ca te-am putut ajuta
Bună.
Se numește masă adipoasă ori strat de grăsime, nu gelatină!
Cum ai reușit să ai această greutate?
Ce înălțime ai?
Învață să mănânci, mergi pe alimente sărace caloric dar care să asigure minimul de vitamine, săruri și antioxidanți pentru buna funcționare a organismului, ceaiuri depurative, apă plată minim 2 litri/zi, scoți din alimentație grăsimile de orice fel, dulciurile, conservele, mezelurile, pastele făinoase și pâinea albă (treci pe cea integrală, maxim 2 felii tăiate cu cuțitul, nu cu mâna/zi), fast-food-urile, chipsurile, băuturile acidulate (coca-cola, în mod deosebit!), etc.
http://calorii.oneden.com/, multe fructe și legume cât mai proaspete, carne slabă (pui-curcan-vită-pește) fiartă, la cuptor sau pe grătar, 1-3 cubulețe de ciocolată amăruie pe săptămână, etc.
Consultă și medicul de familie/nutriționist/endocrinolog!
Pa, pa.
Du-te si minte-i pe aia de la gradinita sau de seama ta ca faci tu 500 de flotari si 600 de abdoneme. In Romania, cel mai puternic om a facut 500 de abdomene si are peste 10 ani de antrenamente si sala. Pici mincinos... nici sa minti nu stii mucosule
CAT ITI DAU PARINTII?!?! EU NU MANANC ATATA NICI INTR-O SAPTAMANA! Asta e majoritatea vina parintilor, dar daca chiar vrei sa slabesti ar trebui sa te apuci de sala, salate si nu mai manca atata! Asta nu e normal...Nici un om nu mai mananca cat mananci tu....incearca sa te abtii
Ah da, fac inot de 2 saptamani, ar putea sa ma ajute?
Ce le pot spune parintilor sa nu imi mai dea atata de mancare?
Sa mori tu, depravatule. Cum am zis si in primul comentariu: nici sa minti nu stii. Du-te la aia de gradinita si spune-le astea.
Tu ori esti prost ori nu te duce capul. Tu nu intelegi romaneste ca la varsta de 13 este IMPOSIBIL sa faci 600 de abdomene. Tu nu-ti dai seama cat de dezvoltata trebuie sa ai musculatura abdominala pentru a face atatea abdomene, iar tu nu vorbesti de ordinul zecilor, ci al sutelor. Nu tu constientizezi astea, dar ce sa spun...la varsta asta este mai usor sa ne supraapreciem decat sa spunem sincer cate putem face.
Salut. Pentru slabire este bine sa tii REGIM DISOCIAT - adica sa NU imbini alimentele intre ele. De exemplu - trei zile mananci DOAR legume si fructe (dar nu struguri si capsuni - cel putin asa am auzit eu), apoi 3 zile doar produse lactate (dar nu smantana), si ultimele 3 zile doar carne (cu exceptia carnii prajite). E ideal sa bei multe lichide (mai ales in zilele de carne, altfel poate exista riscul constipatiei).
Poti manca ORICAT de MULT vrei (din alimentele permise), oricat de DES vrei.
Apoi 2 sau 3 zile poti manca normal si, pe urma revii din nou la regim.
(E important in zilele acestea - la finalul celor 9 zile de regim disociat - sa mananci si putine dulciuri, in cantitate nu prea mare, caci daca nu mananci dulciuri deloc o perioada mai lunga, ai RISCUL sa iti scada glicemia si sa iti vina rau - sincer, eu am
patit-o personal - caci nu am mancat dulce deloc cateva saptamani, desi uneori mi-a fost pofta de dulciuri.
Acesta este regimul cu ajutorul caruia eu AM SLABIT 8 kg intr-o luna si MA PASTREZ FARA REGIM de vreo 5 ani.
Pe langa asta, datorita abundentei de morcovi mancati cruzi, mi-au scazut dioptriile la ochelari, de la minus 1, 50 si minus unu, (cat aveam inainte de a incepe regimul), la minus 1 si minus 0, 75, dupa terminarea regimului.
IMPORTANT - Am o MULTIME de FISIERE cu fel de fel de informatii FOARTE DETALIATE despre slabire, luate din diferite surse. Multe din ele au fost TESTATE de mine, sincer. Nu am cum sa le scriu (sau sa le atasez toate intr-un mesaj, iar dactilografierea tuturor informatiilor ar lua enorm de mult timp).
Daca VREI sa PRIMESTI GRATIS TOATE ACELE FISIERE atasate in cateva
e-mail-uri, TE ROG SCRIE-MI UN
E-MAIL CU TITLUL CERERE INFORMATII DESPRE SLABIRE. Adresa mea de
e-mail este: english.german.teacher@gmail.com
iar ID-ul meu de SKYPE este helen.shopping.guide
Pseudonimul meu este ElenaSt
Iti urez succes in atingerea greutatii dorite.
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: