Se zice ca normal e sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea.
adica daca tu ai 1, 63m, kg ar trebui sa fie 53 deci nu cred ca ar fi vreo problema medicala pentru 2 kg
Daca esti barbat si ai o constitutie normala, greutatea in functie de IMC (indice masa corporala) ar trebuie sa fie de 58 kg.
Daca esti fata, sau ai o alta constitutie (de ex. zvelta, robusta) atunci datele problemei se schimba.
Se spune ca ideal ar trebui sa ai 53 de kg, dar nu cred ca este o problema daca ai 55.
Esti foarte sanatos poate putin cam inaltut dar nu-i bai...o sa descresti la batranete
Pai nu cred ca e vreo problema care ar trebui tratata medical, la14 ani e cam multicel 55kg daca simti ca e vreo problema cu greutatea mananca sanatos si fa miscare pentru a te simti mai bine
Ar trebui sa slabesti macar 2 kg. Daca poti ai poti si fata sa iti fortezi organismul poti sa slabesti in jur de 5.
Este destul de normal Pentru varsta ta ai o greutate potrivita... Si inaltimea se potriveste cu greutatea si varsta ta! Tine-o tot asa
Este chiar greutatea ideală.Cu toate că la acestă vârstă, nu trebuie să intri prea mult la idei,