anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani,1, 63m si 55 kg.E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| macs3k a răspuns:

Se zice ca normal e sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea.
adica daca tu ai 1, 63m, kg ar trebui sa fie 53 deci nu cred ca ar fi vreo problema medicala pentru 2 kgwinking

| cryssu2008 a răspuns:

Daca esti barbat si ai o constitutie normala, greutatea in functie de IMC (indice masa corporala) ar trebuie sa fie de 58 kg.
Daca esti fata, sau ai o alta constitutie (de ex. zvelta, robusta) atunci datele problemei se schimba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cryssu2008):

Sunt fata

| Piitica a răspuns:

Se spune ca ideal ar trebui sa ai 53 de kg, dar nu cred ca este o problema daca ai 55.

| Magduttza a răspuns:

Da, este bine happy

| Lapusneanu a răspuns:

Esti foarte sanatos poate putin cam inaltut dar nu-i bai...o sa descresti la batranetewinking

| alinutzza62 a răspuns:

Pai nu cred ca e vreo problema care ar trebui tratata medical, la14 ani e cam multicel 55kg daca simti ca e vreo problema cu greutatea mananca sanatos si fa miscare pentru a te simti mai bine

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Ar trebui sa slabesti macar 2 kg. Daca poti ai poti si fata sa iti fortezi organismul poti sa slabesti in jur de 5.

| BlackDarkAngel a răspuns:

Este destul de normal happy Pentru varsta ta ai o greutate potrivita... Si inaltimea se potriveste cu greutatea si varsta ta! Tine-o tot asa happy

| onasis1961 a răspuns:

Este chiar greutatea ideală.Cu toate că la acestă vârstă, nu trebuie să intri prea mult la idei,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, e ok, acum ai grijă să nu te îngrași.

| mona a răspuns:

Da,e normal

| Uratu140 a răspuns:

Dupa parerea mea e bine greutatea se duce si te ajuta la dezvoltarea corpuluihappy

Întrebări similare