anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani 1.75 inaltime si 85kg! Mi-am propus sa slabesc in 4 luni 25 de kg! Orice sfat este binevenit, va rog ajutati-ma! Numai binehappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Fata, baiat? Termin-o cu prostiile, e imens 25 de kile in 4 luni si, cel mai important, daca ti-ai propus doar sa slabesti si nu sa te alimentezi sanatos si sa faci miscare pentru mentinere dupa, degeaba. Mai bine ai avea grija la dieta si miscare, apoi o sa vina si slabitul de la sine.

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Baiat, si chiar as reusi 25 de kg in 4 luni! Si chiar fac miscare! Ai cumva si un raspuns folositor?laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa te faci fotomodel? La inaltimea si la virsta ta, greutatea ideala e pe la 65 de kile. Una la mina. A doua la mina, raspunsul ar fi folositor daca l-ai trata cu seriozitate si ne-ai zice cite tone de zahar, faina si ulei bagi in tine. Povesteste-ne de exemplu cam toate mesele tale din ultimele 2-3 zile ca sa ne facem o idee unde e buba.

Ba, daca ai kef de caterinca du-te la maicata, servus si am vazut ca si la altii faci asa, lasa ca vezi tu!

Ba, eu te-am intrebat foarte serios. Vrei sa slabesti? OK. Vrei sa slabesti 25 de kile in 4 luni? Nu e prea ok, dar sa zicem. Faci sport si esti cam supraponderal? Bun, inseamna ca ai fie o problema de metabolism, fie o problema de alimentatie. CE TI SE PARE MARE FIS CA TE-AM INTREBAT CE AI MINCAT IN ULTIMELE ZILE? Nu e ca si cum ai fi mincat raw vegan saptamana asta si pina acuma ai bagat cite 3 pungi de chipsuri, 3 ciocolate si o juma' de cutie de margarina pe zi. Cam orice om are o dieta constanta cit de cit si daca stii ce a mincat in ultimele 3 zile, iti faci o idee destul de buna cam ce regim alimentar are in general. CAPISCI?

Bine bravo, bravo!

Nu ma incinta bravo bravo. Deci vrei sa lamurim o treaba sau nu? Uite, ia si baga aici si vezi cum stai - http://www.calculator.net/calorie-calculator.html

Mai bine caut pe dietetik.ro si stiu faza!

Bun asa. Deci? Ai renuntat deja la margarina, chipsuri, ulei DE ORICE fel (da, chiar si ala din salate!), dulciuri cu zahar/zahar in orice forme (inclusiv cola and shiet), fainoase procesate si tot nu dai jos cum ar trebui?

Da,am renuntat!

In cazul asta ai grija la calorii si da-i tot inainte cu sportul.

Ok, mersi de raspuns!

| Teardrop a răspuns (pentru anonim_4396):

Un om care se pricepe şi vrea să te ajute, şi tu ce faci? Îl trimiţi la mă-sa. De ce-ai mai cerut sfaturi, atunci?

| anonim_4396 explică (pentru Teardrop):

Ba, in primul rand nu ai rand, nu te baga! Si in al doilea rand ce cauti tu aici? Ai vreun raspuns? Atunci vezi-ti de treaba!

| psycho04 a răspuns:

Nu mînca dulciuri, fa sport si nu mînca dupa ora 17 sau 18.