Incearca cu nidoflor unguent de 2-3 ori pe zi, aplica in strat subtire pe zona afectata.
Mergi din nou la medic, la dermatologie. Poate fi o eczemă, sau o micoză sau altceva, nu neaparat fix acelasi lucru ca data trecuta.
Si poarta numai chiloti albi, de bumbac, ca sa nu te irite suplimentar materialul sintetic sau colorantii.
Suna a psoriazis. Cauta pe google imagini si vezi daca seamana cu ce ai tu. Uita-te in primul rand la forme usoare.
Seamana izbitor dar nu stiu ce fel de creme sa folosec ..Sa intreb la farmacie de creme speciale pentru asa ceva?
Fluocinolon N este crema si se aplica pe locul afectat. Eu am ceva semantor dar am in coate si portiuni mici de tot ( 1cm de piele afectata), vad ca mi-a trecut. La mine debuteaza primavara, vara se manifeste mai urat iar spre sezonul rece inceteaza. Oricand dau cu fluocinolon n incepe sa dea inapoi. Totusi trebuie sa te duci la medicul de familie, daca e psoriazis il v-a recunoaste usor, daca nu te v-a trimite la dermatolog. Psoriazisul nu este vindecabil dar este tratabil cu creme puternice (prescrise de medic)
SFZXWhoaffy întreabă: