| Medz a întrebat:

Am 15 ani, 1.83 și 87, 3 kg. Știu că sunt gras la vârsta mea. mă rog. fac karate de 10 luni și fitness de o luna. am slabit in timpul asta 5 kg, dar acum un mai slabesc deloc.
as dori o dieta, si daca e nevoie ce proteine trebuie sa iau. vreau o dieta exemplificata cu ce ar trebui sa mananc dimineata, seara, la pranz, inainte si dupa antrenament.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

La varsta ta o dieta se tine numai la recomandarea si sub supraveghere medicala.

| Elena018 a răspuns:

Incearca un regim de viata sanatos. Fara prajeli, fara ulei decat in cantitati foarte mici si de masline. Fara carne de porc, oaie, vita. Poti consuma pui (fiert sau le gratar, fara piele) sau peste. Profita de sezon si mananca multe fructe. Consuma multa apa, iar dimineata cand te trezesti bea un pahar de apa calda in care ai stors o jumatate de lamaie. Mesele ti le stabilesti tu in functie de cum te trezesti pana te culci. Trebuie sa ai 3 mese +gustari. Nu sari peste mese! Si nu te infometa! Mult spor si vointa!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Elena018):

Carnea de vita ce are? e foarte sanatoasa.