Probabil ca deja ti-au fost afectati plamanii, inca nedezvolatti, pentru ca esti in crestere.
Elimina tutunul in totalitate si NU sta niciodata in mediul unde se fumeaza, ca inhalezi acceasi cantitate de tutun, cat unul care fumeaza propriu-zis.
Totusi, se impune o consultatie medicala si eventual o radiografie pulmonara, sa se vada situatia exacta a plamanilor.
Nu degeaba vi se spune sa nu fumati la varste mici, cand plamanii vostrii sunt inca nedezvoltati, cu capacitate toracica inca de copilas, foarte usor fiind afectati de nicotina sau chimicalele din tigara electronica, iar structura plamanilor schimbandu-se usor si repid, pentru ca este direct afectata de fumul inhalat (cancerigen).
De afla tactu ca fumezi sa vezi ce bataie iti iei cu cureaua. Mai baiete tu nu esti intreg la bibilica? Cum sa fumezi la varsta ta? Poti face cancer din cauza tigarii, si alte boli nenumarate!
Biluta aia alba nu e de la tigari stai calm si nici nodu ala in gat am si eu aceiasi problema nu e grava intr.un timp gasisem pe net informati ...cauta si nu te speria... poti sa ii zici mamei tale ca ai problema asta incearca sa bei ceai cald pe moment iti trece
Okay, mersi frumos. Ma las, nu mai pun gura pe asa ceva, mi-a ajuns. Acu ii dau pe ceai in speranţa ca trece
Inclusiv parintii mei fumeaza de la varsta asta, prietenii mei toti fumeaza, vremurile s au schimbat. Răspunsul tau e inutil, am cerut ajutorul nu predica