Întrebare recomandată | estradda15 a întrebat:

Am 15 ani si fumez din vara.In ultimele 2 luni am fumat intre 5-10 tigari pe zi.In urma cu cateva zile am observat ca mi s-au format sub urechea din stanga niste intarituri(nu ganglioni).Le-am aratat si parintilor si miercut ma duc la un control.
Credeti ca e posibil sa fie ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Mai stiu si eu pe cineva care are la fel umflaturi pe langa ureche si este fumator. Uneori mi se mai fac si mie dar nu stiu de ce.

| Trynda a răspuns:

Medicul iti poate da un raspuns exact. Dar nu te duce numai la unul. Se poate sa greseasca si sa ai alta problema. Nu cred ca e ceva asa grav. Nu te speria.

| EaEmma a răspuns:

Oricum nu cred ca are nici o legatura cu fumatul... daca este doar un ganglion, vei urma un tratament cu antibiotic si va trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parere au parintii tai despre tine?
Sunt multumiti?

| JusticeForCraiova a răspuns:

Iti comvine sa dai banii pe 5 10 tigari pe zi? in loc sa dai banii pe un **** de pachet de kent la 10lei mai bine strangi bani deoparte si mai tarziu o sa vezi ca o sati trbuiasca bani.
Tigarile iti distrug tot orgaismu am un coleg in clasa are 15 ani jumate fumeaza de 1 an 2 si are numai boli ( de ex hepatita avea mereu somnolente etc... ) Lasate de fumat dale draq de pufaituri... ce draq simti cand fumezi? prostie crezi ca daca fumezi esti jmkr? vezi tu mai tarziu ce vei pati cu orgaismu.

Si la mine o ureche s-a umflat in partea de jos dar s-a umflat putin de tot un fel de cos si e tare rau de tot cand apas... si nu fumez

Răspuns utilizator avertizat
| Razvanp69 a răspuns:

Nu te speriawinking eu am 17 ani si fumez de la 12 laughing)) si alea de sub urechi le am si eu nu e de la fumat... se poate sa sa le ai pentru ca iti troznesti gatuwinking

| Dutzulica a răspuns (pentru JusticeForCraiova):

Da' tu de ce nu te lasi? laughing zici de altu ca fumeaza si tu?

| JusticeForCraiova a răspuns (pentru Dutzulica):

Eu nu fumez straight face

| 2handsUp a răspuns:

Cel mai bine te lasi de fumat si vei avea numai de castigat. Daca continui asa o sa ai parte numai de boli si de chesti rele care iti vor distruge organismul.

| Krosa a răspuns:

Este foarte grav dar de vreme ce te apuci nu te opresti dar incearca straduiestete daca fumezi la varsta asta corpul tau slabeste si sar pute sa mori mai repede 50-60 ani mai putin si poti intra de pe acum in spital din cauza plamanilor.

| gxgy a răspuns:

Nu cred ca are nici o legatura cu fumatul, eu am avut varicela si atunci mi s-au format.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai un pic ai 15 ani si parintii tau stiu ca fumezi? Esti prea tanar pentru a fuma, gandeste-te ca sunt scumpe in locul alora ai putea sa iti cumperi ceva de imbracat stiu si eu.

| intrebareSaUraspuns a răspuns:

Cam da(cu atitea pe zi)fumatul omoara e o otrava daca continui asa.........va fi ceva extrem de grav! frei sa scapi de asta? nute la medic si iti va spune ce sa faci!

| D4275682 a răspuns:

Pai e adevarat ca nu e bine sa fumezi la asa o virsta dar asa esti tu. Nimeni nu te poate forta sa nu o mai faci deoarece e dorinta ta. In legatura cu urechea am un prieten care are la fel niste intarituri insa nu e grav. El este asa de un an jumate si nu s-a intamplat nimic rau. Totusi poate iti va da vreun tratament ceva.