anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si sunt cocosat, nu stau pe calculator aproape deloc in schimb stau pe telefon cu capul pe perna si pe inca ceva ca sa stau cu capul confortabil sunt si putin gras dar as vrea sa scap de ea pana la vara pentru ca se vede urat, nu ma luati cu slabeste ca o sa treaca, o sa si slabesc doar ca imi trebuie un raspuns ceva exercitii crema ce pot face? Am fost la doctor si m au pus sa fac niste exercitii pe timp de o saptamana ori nu le faceam eu corct ceea ce nu cred pentru ca chiar imi dadeam interesul ori nu functioneaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate este vremea sa inchizi telefonul si sa te apuci de un sport, daca vrei sa cresti si sa te dezvolti ca un tanar normal si sanatos, fiindca urmatorii 3-4 ani sunt decivi pentru cresterea ta.
Cocoasa este nimic pe langa problemele pe care le poti avea din cauza statului pe telefon atat de mult, ochii si creierul tau avand de suferit cel mai mult.
Cocoasa nu se poate indrepta intr-o saptamana, fiind necesar macar 2-3 luni de extercitii intense si evident o pozitie dreapta a spatelui si gatului, TOT timpul.

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru Violleta2022):

Fac sport, dar la mine este si genetic

Bula
| Bula a răspuns:

Primul lucru: schimba-ti telefonul la unul cu butoane, fara internet!
In timpul castigat, misca-te cat mai mult: sport, drumetii cu prieteni, circulat pe jos!
Nici munca fizica nu strica, ba dimpotriva.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreistefan112222):

Ce sport faci?
Statul multe ore in pat cu telefonul in mana NU este sport, iar faptul ca esti obez si ai sani (giencomastie) spune clar ca nu faci sport deloc, fiindca un sportiv nu ar avea problemele astea.
Imi pare raus a-ti spun, dar te minti pe tine insuti si asta iti av afecta sanatatea si viata, fiindca esti mult prea tanar sa ai cocoasa si sa grasime, in loc sa fii un tanar sanatos, drept, zvelt si plin de viata si sanatate.