anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si sunt plinut dar am ginecomastie si nu puteti zice ca este de la grasime, pentru ca la frig sunt mai mici si sfarcurile si sanii si la caldura am sfarcurile sa zic de 2 ori mai mari la fel si sanii, ce pot face? O am de 3-4 ani si nu mai suport nu mi e runsine ca sunt gras imi este rusine de acei sani mari si scarbosi zici ca sunt femeie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Venerabilul a răspuns:

Mai bine mergi la un medic endocrinolog, poate îți va prescrie ceva suplimente pe baza de testosteron să te ajute să scapi de țesutul mamar.

6 răspunsuri:
| MaRiAnAsg a răspuns:

Nu te supăra dar sportul și mișcarea e soluția... nu-ți trebuie o dietă exagerată ci mișcare și desigur dimineața apă cu lămâie și nu uita sa te hidratezi, faci sport și te hidratezi astea sunt lucrurile principale... dacă ție lene(știu cum e)poți să faci cate puțin acasă, de ex 10 serii de abdomene a câte 10 și tot așa sau să alergi o oră în fiecare zi sau o plimbare chiar și de o oră 30 ar putea să ajute dar nu uita trebuie încontinu degeaba pe parcursul zile faci 100 abdomene dacă ai făcut de ex 10 per oră
Scuze de mesajul lung dar dacă vrei o schimbare incepe de azi și nu o sa regreți! și da pentru problema ta nu am soluție poate sunt alți mai inteligenți că mine care te pot ajuta

| Violleta2022 a răspuns:

Ginecolmastia este in majoritatea cazurilor provocata de grasimea in exces si apare la persoanele obeze.
De ce nu pui mana sa faci sport, macar 1 ora pe zi fiind extrem de util, in loc sa stai cocosat tot timpul, pe telefon asa cum spui ca faci.

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru MaRiAnAsg):

Fac sport si nu sunt obez

| Andreistefan112222 a răspuns (pentru MaRiAnAsg):

Plus ca eu am prieten poate de 2 ori mai grasi ca mine nu au nici ginecomastie nici cocoasa

| MaRiAnAsg a răspuns (pentru Andreistefan112222):

Scuze dacă te-am jignit dar prin sport se corectează multe probleme de genul, ce sport faci?