| Alexandru7890 a întrebat:

Am 16 ani am baut aseară la o petrecere și acum ma roade burta asa si ma doare capu.Ce sa fac sa nu mai ma doară burta eu am probleme și cu fierea și capul ma doare de 3 4 zile incontinuu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Konkistador a răspuns:

Bai baiete, eu ti-o spun direct si fara sa te iau pe ocolisuri si sfaturi mamesti. Tu daca continui in ritmul asta pana la 30 de ani o sa dai in ciroza si o sa o iei pe drumul zemii de clopot. Cred ca stii ce e aia! Daca nu iti schimbi stilul de viata si nu iti iei sanatatea in serios o sa ai de suferit, de tanar, cu fierea nu te joci, si cu bautura nu-i faci bine deloc!

9 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Bea apă, odihnește-te, evită alimentele grase și ia un analgezic (paracetamol sau ibuprofen). Dacă durerile persistă sau sunt severe, mergi la medic.
Altădată nu mai bea atâta. Oricum majoritatea persoanelor vomita totul afară, deci ce rost are sa bei atâta?

| Violleta2022 a răspuns:

La varsta pe care o ai si mai ales la problemele de sanatate pe care le ai, tu esti total inconstient sa consumi alcool.
Nu mai spun ca-i si ilegal... si daca erai prins de Politie o incurcai rau.

Tu parinti nu ai sa te supravegheze si sa te controleze?
Vad ca-ti distrugi creierul si organele interne, inca de la o varsta mult prea frageda si nu pot s ao pun decat pe seama lipsei de discernamant, fiindca esti inca un copil care nu gandeste.
Pacat, mare mare pacat sa-ti bati joc de sanatatea ta si sa nu ai un parinte alaturi care macar sa te controleze si sa aiba grja de tine...-

| asuari a răspuns:

Mie îmi trece mahmureală cu fanta de portocale.

Îți propun să cobori până la o farmacie și să spui fără jenă ce s-a întâmplat. Sigur îți va da o pastilă minune și te vei simți mai bine.

Până atunci, consumă lichide, mănâncă bine și stai in pat liniștit.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medicul de familie! Consultatia e gratuita.
Pe viitor sa iti fie invatatura de minte, sa stii ca betia duce la stari din astea.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă te doare capul de 4 zile, ce ți-a mai trebuit să bei aseară? Credeai că te ajută la durerea de cap?

| gabicoo a răspuns:

Moare de varză.

| KovacsB a răspuns:

Zeama de varza sau ceva muraturi, ca sa-ti refaci flora bacteriana intestinala distrusa de alcool.

| darrio2007 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Daca bea apă face mâna a doua. Se imbată iar.

| darrio2007 a răspuns:

Daca o vei tine tot asa, viitorul sună sumbru pentru tine.
Zeamă de varză si lasa bautura. Ai baut cam mult de ai ajuns in situatia asta.