anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si dintele din fata este putin pus peste celalalt.Nu se observa aproape deloc, dar pe mine incepe sa ma deranjeze.Imi pot pune aparat dentar mobil(pe care il scoti cand vrei) la aceasta varsta? Fix nu vreau deloc, pentru asa o problema minora. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| InoTkd95 a răspuns:

Sigur ca poti. Profesoara mea de engleza are aparat dentar si are mai mult de 25 de ani. Deci, nu-i nici-o problema.happy

| Rruxyy a răspuns:

Poti sa il porti la orice varsta, dar eu iti recomand sa vorbesti intai cu un dentist.

| Fatamuntilor a răspuns:

Fara nicio problema.Dar aparut fix trebuie totusi tinut o perioada de timp, nu-l scoti chiar cand vrei.

| Girly111 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Am spus ca vreau mobil, nu fix.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Girly111):

A, scuze... oricum nu il poti scoate oricand!

| mmememe a răspuns:

Nu poti sa porti aparat mobil la varsta asta. Dupa inlocuirea dintilor de lapte trebuie pus fix.Mergi la un control la ortodont!