| Celestyan a întrebat:

Am 17 ani și urmează să fac o operație de fimoză. Vreau să știu cum va decurge operația și dacă mă va durea în zilele următoare când o să urinez sau dacă o să am ceva complicații.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Calin221 a răspuns:

Buna!

Este o operație obișnuita, de obicei fara complicații ulterioarei.

Oricum, cel mai probabil, vei urma un tratament cu antibiotice și analgezice.

Vei primi toate indicațiile, iar faza cu urinatul nu va fi o problema, desigur, vei avea mici dureri primele zile, dar dacă respecți igiena, și te abti sexual nu va fi probleme.

Sănătate!
P.S: doar acum ai făcut fimoza, nu era de mai mult timp?

6 răspunsuri:
| gothicbat a răspuns:

Întreabă-ți medicul care te va opera.

| Celestyan explică (pentru gothicbat):

Am uitat să îl întreb și tocmai săptămâna viitoare am operație și vreau să știu dinainte.

| gothicbat a răspuns (pentru Celestyan):

Ok, baftă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca din topor " cand o sa ma p*s'.
Pentru un site de intrebari puteai scrie si tu " cand imi voi face nevoile fiziologice".

| Mister123Jesus a răspuns:

Exact la varsta asta a fost operat baiatul meu. O luna vei avea probleme. O sa primesti poate si gel. Si cam dupa 3-6 luni totul e ok. Succes! Stiu ca asta distruge barbatia baietilor, dar nu sunteti diferiti...sunteti normali. Succes din nou!

| Celestyan explică (pentru Calin221):

Ba da, e de ceva timp dar nu le-am spus părinților pentru că îmi era rușine și oricum nu mă deranja cu nimic.