| Blonda00 a întrebat:

Am 17 ani, țin să menționez că sunt virgină de câteva zile mă ustura vaginul in interior.
Părinții mei sunt despărțiți și n-am cui spune.
Locuiesc la fratele meu in Italia.
Știți vreun remediu naturist sa scap de aceasta usturime?
Pipi fac foarte puțin și când nu fac tot mă ustura puțin iar când mă duc să fac mă ustura si mai rău și nu-mi trece.
Va rog ajutati-mă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Du-te la un medic,ai infectie urinara,sau pe acolo,oricum este sigur infectie,asta din ce povestesti.
Te vede un medic,nu te controleaza nicaeri,doara iti va lua ceva urina, face un test rapid si aia e tot, iti da o reteta, ceva antibiotice, iei si cam aia e tot.
Dar e bine sa mergi la medic ca ala stie ce antibiotic sa iti prescrie.
Remediu naturist nu ai, nu sta asa ca nu e bine.

| debarasator63 a răspuns:

Chestia e ca ai nevoie de un consult la medicul ginecolog urgent.

| Crackman a răspuns:

De ce nu mergi la medic?

| SkyPilot a răspuns:

Ori ai probleme cand urinezi, ori este vaginul. Din ce descrii, pare sa fie prima situatie.
Daca e vorba de infectie urinara, ai aici un articol in engleza care iti spune ce remedii naturiste exista si cand sa vezi un doctor.
http://www.medicalnewstoday.com/articles/322411.php
Daca e vaginul, trebuie sa mergi la medic. Ar fi fost util sa ne spui daca ai observat scurgeri sau mirosuri diferite de normal.

| alex495 a răspuns:

Infectie urinara probabil. Ai nevoie de consult sau macar du te la o farmacie sa ti dea niste pastile

| ziftode a răspuns:

Urinal/Urinal Akut
il gasesc si pe Amazon, deci e posibil sa fie si in farmaciile din Italia:
https://www.amazon.co.uk/......B00C7SY2BQ
este naturist si nu are contra-indicatii:
https://www.ewalmark.ro/......ospect.pdf
am avut exact aceeasi problema, ma durea cand urinam, iar medicamentul asta mi-a rezolvat problema de fiecare data cu 2-3 pastile luate de 2 ori pe zi

daca nu iti trece, atunci numai doctorul poate sa te ajute!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te juca cu sanatatea ta! Ia-ti fratele de mana si mergi la un medic (ai nevoie de un major sa te insoteasca). Fratele tau trebuie sa sa-ti fie frate si la greu si sa stie ce probleme ai. Comunicarea este importanta iar pudicitatea exagerata este o prostie. Boli de asemenea natura iti pot lasa urmari pe viata iar medicamentele propuse de acesti decervelati pot face numai rau. Nici medicul nu face consult pe internet. Nu te juca!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De ce m-am infuriat? Tot felul de produse "naturiste" zic ei, dar nu stii ce contin. Produs naturist este cand te duci la nea Gheorghe in piata si iei o planta. Alea facute in fabrici numai naturiste nu sunt.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dta te exprimi ca Măria din bancul.
- Tu Mărie, ești virgină?
- Încă nu.
Vrei să spui probabil că ai făcut un act sexual, ai fost dezvirginată.
Dacă te ustură de la pipi, nu te ustură în vagin, cum spui dta. căci urina nu trece prin vagin.
Când faci pipi, picături de urină ajung la zona care s-a rupt când ai fost dezvirginată, unde este o mică rană. Remediul este să te speli bine, eventual cu un gel intim și să aștepți să se vindece rana.

| Blonda00 explică (pentru ziftode):

Deci până acum n am fost nici-o de dar a început să mă doară burtă și apoi când mă duc la toaletă îmi vine doar sa fac pipi mă doare usturimea este foarte în interior nu prea o mai simt deși mă doare și mi vine ceva alb, nu înțeleg, deoarece eu sunt virgină și nu mi dau seama de unde vine aceasta infecție, este greu să mă descurc in Italia singura deoarece îmi este rușine să i spun fratelui meu

| Blonda00 explică (pentru sadrian46):

Nu vad de ce as minți in legătură cu chestiile astea, am postat aici să fiu ajutata nu sa mint lumea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Blonda00):

Ai înțeles greșit, am postat la loc nepotrivit, o glumă nepotrivită, scuze.
Nu mai repet ce au spus cei cu sfaturi bune aici pentru tine, eu sunt de aceeași părere cu ei.