| YumiSukinanda a întrebat:

Am 2 cosuri pe fata si au aparut acum 2 saptamani si le-am sprt dar nu dispar deloc ce sa fac? funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MrWrestleMania a răspuns:

Da-le cu aceasta crema: isotrexin. Sau poti sa dai cu fucidin. Ambele sunt pentru disparitia (ameliorarea) de cosuri.winking fundita kiss?

| VallyGL a răspuns:

Depinde nu trebuiau sparte deoarece s-au infectat si acum trebuie sa astepti ca iti dispar singure asa am patit si eu.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Cumpata-ti crema isotrexin, este foarte buna in tratarea acneei

| YumiSukinanda explică (pentru MrWrestleMania):

Am si eu acasa fucidin, o sa ma dau mersi si daca merge iti dau cu siguranta fundita!

| AliceThai a răspuns:

In primul rand nu le mai sparge caci vei ramane cu cicatrici. Eu folosesc un gel de la Garnier, nici nu stiu daca are vreun nume, si ori de cate ori imi apare vreunul sau incepe sa apara folosesc acel gel si de cele mai multe da inapoi happy
Este un tub mic cu un mic orificiu prin care iese gelul, nu e nevoie sa-ti folosesti degetele sau altceva pentru a unge partile inflamate.