Termenul de valabilitate e dat de productor, dar asta nu inseamna ca daca e depasit cu putin timp, produsul respectiv este alterat!
Este alterat doar daca nu mai are proprietatile lui initiale, cand era in termen, daca este mai sfaramicios, daca i s-a schimbat gustul, mirosul, daca apar pete, mucegai, etc... atunci recomand a nu se consuma!
Sa sti ca mi s-a intamplat odata sa mananc unt expirat, nu am vazut eticheta.Era de la congelator, inca avea gustul lui desi expirase cu o luna in urma.Nu am patit absolut nimic. Dar probabil nu la toata lumea se intampla la fel, unora se poate sa li se faca rau.In privinta cu sucul, scuze aici nu mai stiu.
Ti se face rau si ajungi la spital, si sucul nu e bun dupa ce s-a stricat o sa patesti la fel si doamne feri sa mananci cevav expirat ca poti face hepatita ai grija si uiate la data expirari
Eu am mancat acum ciocolata expirata de 1 luna si nu stiu ce o sa patesc da e bine macar ca nu am mancat multa
EU intr-o vara am mancat ceva expirat de la Craciun, asa ca stai linistita
Nu pot sa raspund si la doi din cauza ca nu stiu dar la unul da : nu manca sau bea ceva expirat ca poti avea relatii alergice, cred ca iti pot spune un sfat si la doi Sucul de Aloe Vera poate cauza diferit alergi si altele dep de fiecare organism dar dupa ce e ex nu se mai poate consuma nimic
Eu am mancat chiar azi niste paine expirata(Azi expirase)si niste ciocolata expirata mai demult si nu mi s-a intamplat nimic.
Fiti seriosii! Lucrez distribuitor si mereu expira cate ceva, nu poti vinde tot ..Sucuri de fructe, apa, vinurii am consumat dupa ce acestea au expirat si nu am patit nimic, nici eu nici colegi mei cu care impart aceste bauturi...
helly întreabă: