| AcidCuSange a întrebat:

Am 2 intrebari.
Ce se intampla daca mananci ceva expirat?
Sucul de Aloe vera e bun si dupa ce expira?
Fundits

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Trăie a răspuns:

Ti se face rau si vomiti si iti sugerez sa nu il mai bei tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am baut suc de struguri dupa ce s-a stricat.era acru dulceag asa, si am ametit rau de tat, a doua zi ma durea capu si eram moaleeee.

| gabos98 a răspuns:

Moooori!

| A12NDRA a răspuns:

Sa sti ca mi s-a intamplat odata sa mananc unt expirat, nu am vazut eticheta.Era de la congelator, inca avea gustul lui desi expirase cu o luna in urma.Nu am patit absolut nimic. Dar probabil nu la toata lumea se intampla la fel, unora se poate sa li se faca rau.In privinta cu sucul, scuze aici nu mai stiu.

| OnUtZzZaAa a răspuns:

Ti se face rau si ajungi la spital, si sucul nu e bun dupa ce s-a stricat o sa patesti la fel si doamne feri sa mananci cevav expirat ca poti face hepatita ai grija si uiate la data expirari

| RS4 a răspuns:

Termenul de valabilitate e dat de productor, dar asta nu inseamna ca daca e depasit cu putin timp, produsul respectiv este alterat!
Este alterat doar daca nu mai are proprietatile lui initiale, cand era in termen, daca este mai sfaramicios, daca i s-a schimbat gustul, mirosul, daca apar pete, mucegai, etc... atunci recomand a nu se consuma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am mancat acum ciocolata expirata de 1 luna si nu stiu ce o sa patesc sadcryingcrying da e bine macar ca nu am mancat multabig grin

| Adflaxx a răspuns:

Fiti seriosii! Lucrez distribuitor si mereu expira cate ceva, nu poti vinde tot ..Sucuri de fructe, apa, vinurii am consumat dupa ce acestea au expirat si nu am patit nimic, nici eu nici colegi mei cu care impart aceste bauturi...

| HarleyQuinn a răspuns:

Eu am mancat chiar azi niste paine expirata(Azi expirase)si niste ciocolata expirata mai demult si nu mi s-a intamplat nimic.

| HarleyQuinn a răspuns (pentru anonim_4396):

EU intr-o vara am mancat ceva expirat de la Craciun, asa ca stai linistita laughing

| pisicuta123456789 a răspuns:

Nu pot sa raspund si la doi din cauza ca nu stiu dar la unul da : nu manca sau bea ceva expirat ca poti avea relatii alergice, cred ca iti pot spune un sfat si la doi Sucul de Aloe Vera poate cauza diferit alergi si altele dep de fiecare organism dar dupa ce e ex nu se mai poate consuma nimic

Întrebări similare