| Andrei200300 a întrebat:

Am 20 ani, de 2 ani ma confrunt cu probleme gastrointestinale, mai exact acum 2 ani am avut colon puțin iritabil am luat pastile și mi-a trecut, după aceea bila lenesa pe care o am și acum,simptome aveam scaune verzi, diaree în unele zile, acum sunt în străinătate la munca, și de vreo 2 săptămâni am scaune moi, în astea 2 săptămâni am avut scaune moi 4 5 zile,după scaune normale,și tot asa,dimineața am observat ca am avut scaun moale și încă unul era subțire, dar nu lung, nu era tip creion, era subțire și vreo 3 4 cm,însă m-am panicat, ce sa fie? aseară am băut o sticla de vin, mai beau de 2 ori pe săptămână un vin,nu fumez,și mănânc repede, nu prea mestec bine, alte simptome nu am, ce sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| elennaionela14 a răspuns:

Luati legatura cu un medic gastro necesita ecografie abdominala iar la revomandarea dumnealui endoscopie+colonoscopie.
Alcolul reprezinta o intoxicare voita a acelei persoane.
Nimic altceva. Evitati alcolul, de tot, nu sucuri, nu apa minerala, nu ceai, doar apa de la robinet.Nu prajeli, nu afumat, nu mici, nu mezeluri, nu fastfood, nu congelate, nu lapte, nu fructe din supermarket doar din gradina ta.
Dar luati legatura cu un medic

| Andrei200300 explică (pentru elennaionela14):

Pai am fost acum 2 luni la medic și nu a ieșit nimic rău nici la ecograf nici la analize decât pietre la rinichi micuțe

| elennaionela14 a răspuns (pentru Andrei200300):

Ati facut ecografie abdominala si colonoscopie?

| Andrei200300 explică (pentru elennaionela14):

Doar ecografie, la toți doctorii care am fost, nu mi-au zis de colonoscopie, doar ecografie și analize

| elennaionela14 a răspuns (pentru Andrei200300):

Doar la colonoscopie poate vedea medicul clar care este starea colonului, fizic.
Cereti parerea unui medic gastro care face colonoscopie.