anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 30 de ani si as dori sa ma mai ingras putin.Am 163 cm si 49kg ce sa fac sa mai pun cateva kg in plus

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Evita stresul, mananca seara, consuma dulciuri, mezeluri.

| Denisa a răspuns:

Eu zic ca esti perfecta asa. Ar trebui sa ai 53 de kg normal, dar eu zic ca, la 53 de kg ai fi putin plinuta. Multumestete ca esti slaba. Multe fete, ca sa arate ca tine se infomenteaza.

| gargaritza_5474 a răspuns:

Nu manca foarte multe dulciuri, apoi faci celulita si mai scapi la primavara cailor de ealaughing
in primul rand, micul dejun e cel mai important, pentru ca se ard caloriile in timpul zilei, deci, trebuie sa -l eviti tongue la pranz mananca si tu carne de porcbig grin, apoi bea apa si apoi mananca un mar sau 2, mananca cativa covrigei deia mici intre mesebig griniar seara pate de porc, margarina sau unt, sau lapte cu 3, 5% grasimebig grinte asigur ca o sa dea rezultate, mai ales daca mananci intre mese, si mesteca mai putin, asa se va digera mai greubig grinbafta l ingrasat, eu am nevoie de cealalata varianta!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baga-te pe fast fooduri garantat te ingrasi.

| Khalesionfleek a răspuns:

Mananca seara pe langa cina de la ora 22. 00 mananca si dulciuri, dar nu prea multe