Medicul ginecolog nu are de unde sa stie prin nici o analiza daca tu poti sa faci copii sau nu - analizele ginecologice complecte pot spune doar daca nu sunt complicatii sau infectii la ovare, uter sau vagin, etc. Problema de infertilitate este legata in special de sperma barbatului - adica calitatea spermei ca si concentratie de spermatoizi. Este posibil ca spermatoizii barbatului din sperma sa fie foarte slabi iar lichidul si secretia ta vaginala sa ai elimine si sa ai neutralizeze impiedicandu-i sa a ajuna in uter spre trompe spre ovule si sa fecundeze. Poti cauta pe net via Google insa totul este legat de sperma in proportie de 95%, restul sunt probleme genitale feminine care pot impidica pro-crearea de fat - astfel de probleme sunt cum se spune - femei sterpe - sau care din nastere sunt nefertile din cauza unei dereglari genetice.
Eu am mai rămas însărcinată dar am pierdut sarcinile și de câtva ani nu am mai rămas( se exclude faptul de a fi "sterpa")
Am inteles - pierderea sarcinilor e din multe motive si cred ca medicii ginecologi care te-au consultat si au fost atunci la pierderea sarcinilor ti-au spus despre ce e vorba - oricum pierderea sarcinilor prin interventiile chirurgicale pot face dereglaje in zona organelor genitale.
Stres nestres doresc sa trec prin aceasta etapa a vieți și cred că este grea dar totodată și frumoasa
Trebuie ca fiecare să simtă pe pielea lui și după aceea va hotăra daca mai face altul sau nu
Nu a fost prin intervenție chirurgicală am pierdut sarcina normal acasă pur și simplu sa eliminat