| Mayy a întrebat:

Am aerul foarte inchis in camera, oricat as aerisi, nu stiu din ce cauza problema asta o am de vreo 2 ani s-ar putea sa am ceva probleme de sanatate din cauza asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BeautifulWorld a răspuns:

Pentru ca aerul din camera sa nu fie inchis, trebuie o aerisire ( deschizi usa, ferestrele), dar pentru un aer curat mai este nevoie si de diverse cresteri... flori de camera cit mai multe. Din cauza aerului inchis pot aparea ameteli dimineata cind te scoli...desigur ca nu este sanatos sa stai intr'o camera cu aer inchis. Daca nici florile nu ajuta, atunci petrece timpul mai mult afara sau linga fereastra, pentru a putea respira aer curat.

2 răspunsuri:
| AndraRox a răspuns:

Dupa parerea mea un aer inchis dauneaza grav sanatatii..Eu nu stiu cu ce te pot ajuta dar cert este ca ai putea sa te muti intr-o alta camera daca iti agraveaza sanatatea.

| Mayy explică (pentru BeautifulWorld):

Nu stiu de multe ori ma trezesc cu gura f.uscata sad