Simptomele descrise de tine intr-adevar desrcriu o alergie:prurit, eritem etc oricum pentru a sti sigur exista teste pentru asa ceva(ig e etc)...alergenii sunt cei mai diversi,ei se depisteaza la fel prin anum teste, si ti se comunica exact la ce esti alergic...du-te la doctorul de familie acesta te va trimite la un alergolog, nu te lua dupa sfaturi din strada si leacuri babesti.multa sanatate!
Sfat - numai doctorul poate sa-ti gaseasca leac - nu te lua dupa sfaturile la oricine - mai patesti ceva de nu mai te vindeci toata viata
De obicei, ca sa depistez la ce sunt alergica mergeam la un doctor, care ma intepa pe mana si imi punea diverse substante, iar daca ma inroseam eram alergica la aceea substanta.
Daca ai sti la ce esti alergic, n-ar mai fi nevoie sa mergi la medic, te-ai feri si singur de alergeni. Daca nu vrei, nu te duce la medic, da' vezi ca daca-i ceva grav, in cateva ore ne trimiti mesaje de dincolo. Prin tovarasa Ema.
Da. Adica nu...da' ma gandeam cu groaza ca daca flacau' asta pateste ceva, ai putea deveni chiar si tu un mijlocitor. Hai, nu te supara acum, stii ca eu te iubesc.
Ba, nebunule, ce ai? Io am vorbit serios de data asta. Daca-ti urez un edem Quincke sau glotic, e mai bine. Ia cauta si vezi ce-s alea!
Serios? revino la miezul noptii.Mai ai 30 de minute. Uite ca glumeam si eu Pup.