| SaveTheNature a întrebat:

Am ALERGIE.
Dar inca nu stiu la ce am alergie sad
Nu m-am mai confruntat cu asa ceva pana anul asta.
Sau poate pana acum nu s-a manifestat atat de tare si nu am bagat de seama.
-ma mananca nasul si ochii si m-i se inrosesc.
-ma mananca fata si cateodata se mai se si inroseste
-stranut
-m-i se mai si infunda nasul uneori
-si mi se "strange " gatul .respir mai greu
.Stiu ca o sa-mi spuneti sa merg la medic. Dar CHIAR NU STIU la ce fac alergie. Poate fi de la orice.sad.
Ceva sfaturi va rog! Multumesc !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 23partyboy a răspuns:

Simptomele descrise de tine intr-adevar desrcriu o alergie:prurit, eritem etc oricum pentru a sti sigur exista teste pentru asa ceva(ig e etc)...alergenii sunt cei mai diversi,ei se depisteaza la fel prin anum teste, si ti se comunica exact la ce esti alergic...du-te la doctorul de familie acesta te va trimite la un alergolog, nu te lua dupa sfaturi din strada si leacuri babesti.multa sanatate!

9 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Sfat - numai doctorul poate sa-ti gaseasca leac - nu te lua dupa sfaturile la oricine - mai patesti ceva de nu mai te vindeci toata viata

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns:

De obicei, ca sa depistez la ce sunt alergica mergeam la un doctor, care ma intepa pe mana si imi punea diverse substante, iar daca ma inroseam eram alergica la aceea substanta.

| MidnightLady a răspuns:

Daca ai sti la ce esti alergic, n-ar mai fi nevoie sa mergi la medic, te-ai feri si singur de alergeni. Daca nu vrei, nu te duce la medic, da' vezi ca daca-i ceva grav, in cateva ore ne trimiti mesaje de dincolo. Prin tovarasa Ema.

| EmaS a răspuns (pentru MidnightLady):

Acum te legi de persoana mea?

| MidnightLady a răspuns (pentru EmaS):

Da. Adica nu...da' ma gandeam cu groaza ca daca flacau' asta pateste ceva, ai putea deveni chiar si tu un mijlocitor. Hai, nu te supara acum, stii ca eu te iubesc. kiss

| SaveTheNature explică (pentru MidnightLady):

Dan Diaconescu te iubeste!

| EmaS a răspuns (pentru MidnightLady):

E bine atunci, inteleg!

| MidnightLady a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ba, nebunule, ce ai? Io am vorbit serios de data asta. Daca-ti urez un edem Quincke sau glotic, e mai bine. Ia cauta si vezi ce-s alea!

| SaveTheNature explică (pentru MidnightLady):

Serios? revino la miezul noptii.Mai ai 30 de minute. Uite ca glumeam si eubig grin Pup.