Daca ai dopuri in urechi foloseste apa oxigenata. Tine 5 minute in urechea respectiva, incearca macar 3 zile la rand. Cu ceva timp in urma am avut probleme de genul, iar un doctor mi-a sugerat. Personal m-a ajutat, poti incerca sau mai documenteazate. Daca iti este frica sau nu esti sigura de ceea ce faci, iti sugerez un doctor.
Poţi avea dop de ceară te duci la doctor să ţi-l scoată cu spălături in urechi cu un aparat special. Îi zici omului ca nu auzi bine si sa-ti faca ceva.
99% ca ai dop de ceara
care se scoate la spital
DAR
am avut problema asta, si a fost la modul ca am fost cu 3 seri inainte la camera de garda, seara, ca nu mai puteam (nu mai auzeam nimic) si "cumva" (a la rrrominica) mi-au pierdut hartia prin care se arata ca am fost consultat de medic
ei bine sora medicala care trebuia sa imi faca spalaturile, EFECTIV S-A DAT DE CEASUL MORTII sa capete confirmare ca am fost la doctor
pentru ca 1% e ca ai infectie la ambele urechi, iar spalaturile te pot lasa fara auz... DEFINITIV!
deci, doctor ORL si ATAT, inainte de orice, si el o sa iti spuna ce trebuie facut
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: