| Allina1 a întrebat:

Am aproape 14 ani...e normal sa am 55 de kg, am cam 1.65 happy? Ma simt grasa ..cum sa slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Ai timp sa slabesti...dar, este bine sa faci miscare. Modeleaza corpul!

| Liviu a răspuns:

Grasa? la 1, 65 si 55 de kg? Esti slaba moarta, cand oi avea 70 atunci mai discutam.Nu te apuca sa ti cure de slabire atroce, vei avea numai de pierdut.Fac pariu ca nici sanii nici fund nu ai. Oricum, un mic sfat daca slabesti, si fundu ti se face mai mic si sanii happyAsa ca ai grija sa nu fi strigata fata snur, numai bine.

| Adrianetc a răspuns:

Eu nu inteleg de ce ai mai pus intrebarea din moment ce a mai fost pusa de o mie de ori cred.Si nu inteleg de ce e o intrebare asa grea si fara raspuns insa iti voi explica simplu : SPORT si ALIMENTATIE SANATOASA. Chiar daca ai o greutate normala, nu are rost sa slabesti, 55 de kg este putin insa daca te simti grasa ar trebui sa te apuci de sport.Insa in primul rand, daca mananci frecvent cartofi prajiti, covrigi, paine, bei sucuri si vrei sa slabesti fara sa renunti la ele. nu mai continua sa citesti ce-ti spun.Sa presupunem ca te-ai lasat de ele(sau ca nu mananci asa ceva) insa tot ai un strat de grasime care te deranjeaza, cel mai bun raspuns este Alergatul, sau jogging, insa dat fiind faptul ca este iarna poti opta pentru cardio, exercitiile care folosesc greutatea corpului gen sarituri genoflexiuni, un program de cardio tine cam 15-20 de minute, intens, vei slabi rapid si pe langa asta iti vei tonifica muschii.Cauta " melissa bender cardio " pe youtube.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 58 de kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu 3 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Toate cele bune.

| OnuOnulică a răspuns:

E destul de normal avand in vedere inaltime. Nu te poti numi "grasa" pentru ca nu esti.
Daca mai vrei sa slabesti cateva kg, iti recomand mult sport si o alimentatie echilibrata!

| Fatamuntilor a răspuns:

Ai greutatea buna (eventual poti slabi 2-3 kg, nu mai mult )
Te afli in plin proces de dezvoltare, corpul tau sufera anumite modificari.
Ai grija la ce mananci si fa miscare!