| LaviniuA a întrebat:

Am asa de 2 zile ca o flegma in gat, ce ma sfatuiti?
Am dat-o si pe balcon cum am mai vazut/auzit - degeaba.
Asa ma trezesc, e ceva in gat... beau, mananc, parca mai trece dupa o vreme, dar ziua urmatoare e iar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Gargară cu apa cu sare.

| Max52 a răspuns:

Sau bea suc de lămâie

| Ilovedinero a răspuns:

S-ar putea sa fie din cauza fumatului.Roaga-te sa fie de la gât. Daca este de la plamâni e nasoala treaba.Fă o vizita la doctor, nu te trata cu leacuri babesti ca ramai cu ceva mai grav după

| minrest a răspuns:

Sustin propunerea lui Hyperion7. Gargara cu apa cu sare, putin calduta, incalzita un strop peste temperatura camerei.

| LaviniuA explică (pentru Ilovedinero):

Nu e de la fumat ca nu fumez. Leacuri babesti nu prea stiu... o stiam pe aia cu scuipatul pe balcon da vad ca nu functioneaza laughing

| Ilovedinero a răspuns (pentru LaviniuA):

Mai bine mergi la medic.Acum este vremea racelilor.Gandeste-te ca poti avea ceva la plamani, daca nu le tratezi poti ramane in cel mai bun caz cu astm.Sa nu mai spun ce " frumoase" sunt insuficientele respiratorii, si alte boli care pot duce chiar la moarte.Si da, dintr-o simpla flegmă netratată, se poate ajunge aici.Nu e de joaca cu sanatatea

| LaviniuA explică (pentru Ilovedinero):

Nu ma mai speria sad nu am racit macar. Nu oricine horcaie pe balcon are ceva la plamani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate de la frig noaptea, ori bei apa rece

| Ilovedinero a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu te sperii.Este adevar pur.Nu trebuie sa fii racit, sa faci febra si alte prostii, este destul sa ai flegma, sa tusesti sau sa trebuiasca sa iti dregi vocea mai des si sa nu faci nimic in aceasta situatie

| ReddY25 a răspuns:

Consumă lichide calde