Si eu am astm bronsic(ca dovada folosesc Symbicort 160 micrograme) si niciodata cand am fost la spirometrie nu mi-au comunicat procentele, nici macar parintii mei nu au fost informatii despre ele.Parerea mea e sa-ti intrebi medicul daca e normal sau nu, nu sa pui intrebarea pe acest site care e posibil sa-ti dea un raspuns eronat din lipsa de cunostinta
Eu am primi o copie dupa spirometrie acasa...el mi-a zis ca nu e normala expiratia, adica expir prea putin aer, dar de inspiratie nu a zis nimic
La mine e invers. Expir normal, insa inspir prea putin si uneori mai suier
De suierat numai suier doar tusea inca a ramas...dar totusi numai e asa de grava, daca ai vreo data senzatia de suierat sau chestii ar fi bine sa ai niste dropsuri mentolate dar mai puternice, eu asa facem
N-ai pentru ce, sunt niste teste pentru astm cu toate ca sunt unpic mai scumpe 400-500 lei prin care o sa-ti bage un tub cu o camera prin trahee si vor vedea daca sunt sau nu inflamate si daca este o inflamatie asmatica sau nu
De pe la 3 ani si nici acum n-am scapat, insa faptul ca am facut sport ca sa-mi dezvolta capacitatea pulmonara m-a ajutat.Tu?
anonim_4396 întreabă: