Ca sa te lasi de fumat iti trebuie multa vointa, dar sunt medicamente din plante care te ajuta sa te lasi calivita international.
Cel mai bun mod de a te lasa de fumat este AMBITIA nu tigari bagate in lapte sau nu stiu ce legende... Daca chiar nu ai ambitie atunci incearca cu plasturi contra fumatului sau cu tigarile medicinale (si plasturii si tigarile medicinale le gasesti la farmacie). Crede-ma ca cel mai bun mod sa te lasi de fumat e sa vrei sa te lasi de fumat, sa ai ambitie, sa nu te lasi induplecat de prietenii care vor incepe sa te faca sa-ti schimbi hotararea si sa fii perseverent in hotararea ta de a te lasa de fumat.SUCCES iti doresc!
Am sa incerc azi, o sa fac asa cum zici, sa vad cum
este aroma, apoi am sa ti spun.
De ce nu incerci? eu merg d multe ori pe principiu "ce-si face omu` cu mana lui e sfant"
Am auzit asta de la multi prieteni de ai mei ce fumau inainte, si prin metoda asta s-au lasat de fumat.Nu stiu sa-ti zic sigur pentru ca nu fumez, deci clar nu am incercat metoda asta.Probabil o fi adevarat. Sper sa te lasi de fumat, tigarile nu-s bune.Jeje
Succes!
Amice, mai bine iti dai banii in continuare pe tutun, o sa mori mult mai repede decat crezi, o sa faci cancer pulmonar sau alte cacaturi, si o sa-ti dai toti banii pe tigari.gandestete 10 ron pachetu, 1 pachet pe zi => 3, 2 milioane pe luna pe tigari...de banii aia imi iau adidasi
Deeaandreea9156 întreabă: