Da este adevarat! Dar nu neaparat marar de mancat poti sa te duci la plafar si gasesti niste picaturi cu extract de marar. De fapt chiar asa se numeste ( costa pana in 5 lei ) Pai stiu ca verisoara mea a folosit putin timp si deja i s-au mai marit sfarcurile . Poti incerca scrie pe prospect cate picaturi sa pui in apa e can naspa la gust am auzit dar baba sufera la frumusete (Funda)
Aveti grija ce faceti, cel mai bine ar fi sa faceti mai intai analize sa vedeti cum stati cu hormonii (tabloul hormonal parca ii zice?) si apoi, daca medicul zice ca este ok, sa folositi acest tratament. Mararul contine fitoestrogen, si persoane care l-au folosit pentru marirea sanilor nu numai ca nu au obtinut ce au vrut, dar s-au trezit cu niste noduli in sani pe care inainte nu-i aveau.
AI tatele mici si nu stii ce sa faci ca sa iti creasca? Plastic surgery e raspunsul...
Mararul e bun doar atata timp cat este folosit. dupa ce vei inceta sa il mai folosesti, sanii vor revenii la dimensiunea initiala.mai bine apuca-te de exercitii
Trebuie sa faci tratament de la 4 la 6 luni aproape in fiecare zi, daca nu, nu rezolvi nimic
anonim_4396 întreabă:
deutza_3149 întreabă: