Doamneeee, clor? in apa in care te speli pe cap? NU, categoric nu
Eu iti recomand ceva ce am incercat pe pielea mea: spala-te cu un sampon normal, de 2 ori, iar la final dupa ce te-ai clatit de sampon, stai cu capul vreo 2-3 minute intr-un lighean cu ceai de musetel si otet( intr-o oala pune apa si un pumn de flori de musetel. Dupa ce a clocotit si simti ca miroase, dupa ce ai facut ceaiul propriu-zis, ia-l de pe foc, toarna in lighean si adauga otet -cam o cana. adauga apa calina pana cand ajungi la ce temperatura doresti si dupa ce te-ai spalat cum am sus si mai sus, stai cu capul in lighean 3 min) nu iti va mirosi parul a otet deloc, iti va disparea si dermatita scalpului si vei observa cat de curat si cat de stralucitor iti este parul.continua sa faci asta cel putin o luna si o sa vezi ce multumita vei fii.
Astept sa imi spui daca esti multumita de rezultat
O zi placuta.
Nu folosi clor pe suprafata pielii. Iti poate provoca leziuni severe.
Tratamentul adecvat al dermatitei seboreice trebuie sa tina cont de urmatoarele principii:
- tratarea componentei fungice si inflamatorii;
- evolutia cronica,
- terenul pe care evolueaza (în general la tineri).
Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/dermatita-seboreica
Lasă înălbitorul. Spală-te cu şampon normal, odată la 3-4 zile.Cu unghiile[NU ZGARIA!] masezi scalpul ca[,] crustele să cadă jos după ce te clăteşti.
Salut.am avut si eu acceasi problema si am fost la dermatolog si mi-a dat Xamiol gel, este foarte bun insa imi apare odata la 2 saptamani, nu stiu daca asa este normal sau nu ar trebui sa imi mai apara deloc, sunt si eu curios daca stie cineva ce ai intrebat tu. pa pa
FoxWitch46 întreabă:
Carolina1972 întreabă: