Este corecta informatia!
Eu tin intotdeauna temperatura la 21 de grade si somnul este perfect, fiindca nu mai transpiri cand dormi si ai un somn mult mai bun calitativ.
Da, temperatura ideală pentru un somn bun este între 18-21 grade Celsius, pentru că ajută corpul să se răcească natural, ceea ce favorizează un somn mai adânc și mai odihnitor. Chiar dacă poate părea mai rece, mulți oameni consideră că această temperatură este mai confortabilă decât o cameră prea caldă...
La înainte sa ma pun la somn sunt 25-27 grade. Am soba teracota pe lemne. Dimineață mai sunt 18-20 grade, la 18 grade mie frig. Sunt mai sensibil la frig de când am avut covid
Eu stau cu centrala la 23 grade si tot mi se pare ca nu e destul. Nu sunt friguroasa de fel dar de ce sa nu am tot confortul? De ce sa umblu ca altii cu halat de baie, pulover gros si sosete groase prin casa in loc sa port o bluza subtire si sa stau desculta. Urasc sosetele, nu port niciodata sosete in casa si de asta nu cred ca as suporta sa stau la 18 grade. Dar noaptea daca ai plapuma pe tine merg si 18 grade ca se doarme mai bine cand e putin racoare
Nu e cam frig, de obicei temperatura corpului e destul de mare si daca iti mai pui si o patura pe tine, 21 grade chiar e bine, si nici nu te mai simti dimineata foarte obosit
21 de grade este temperatura ideala pentru mine. Camera in care dormi trebuie aerisita zilnic.
Intre 18 și 22 grade e temperatura optima de dormit, hai să zic maxim 25 de grade dar nu mai mult,daca e prea cald nu e bine, poate transpira și se va încălzi prea tare, și daca e prea frig iar nu e bine, deoarece ii va influența somnul, și nu va avea un somn prea odihnitor
Până în 25, 26 de grade mai merge, ce depășește aceste grade, înseamna că e prea cald și nu vei avea un somn odihnitor
Exact asta intreba omul cand dormi, nu cand stai in casa Deci cand e mai racoare dormi mai bine.
E bun, cel care intreaba spune ca temperatura asta ar fi cam prea mititica, tu spui ca e de bine, tanti Violeta zice ca ea doarme cu 21, majoritatea zic ca e cam putin 18 grade.
Spui ca stai fara ciorapi in casa, si eu stau tot fara, dar eu am mocheta peste tot.
Tu ce ai pe jos in casa? Ca de ai parchet cum pun mai toti romanii, nu prea merge descult, trebuie papuci, sosete.
Aia cu bluza subtire, da e de bine, bluza subtire, suna atractiv
anonim_4396 întreabă: