Pai nu stiu in ce consta mibazonul dar tinctura de propolis nu e produs veterinar...provine de la albine si e 100 la 100 naturala si ajuta la multe chestii
Mibazon am folosit eu in perioada cu probleme. Nu este doar eficient... e FOARTE eficient. E un unguent pe care il gasesti la farmaciile veterinare si nu e scump deloc. Gasisem articol despre el in ziarul Formula AS si sincer au avut dreptate. Usuca cosurile si nici nu se mai formeaza altele dupa ce se stabilizeaza zona. Foloseste-l cu cea mai mare incredere. Chiar te rog sa imi lasi un mesaj cu pareri dupa ce il folosesti un timp.
Numai mibazonul este produs veterinar. tinctura de propolis o cumperi de la plafar sau farmacie.si eu am auzit ca folosite impreuna dau rezultate spectaculoase. mi-am luat si eu si vreau sa-ti spun ca nu mi-a disparut niciun cos de cand le folosesc. mibazonul chiar daca este folosit pentru caini, pisici si bovine nu-ti face niciun rau.inainte sa folosesc tratamentul asta ma dadeam seara inainte de culcare cu fluocinolon pe cosuri si pot sa-ti spun ca mi le calma, iar rezultatele se vedeau chiar de a doua zi.eu iti recomand totusi sa folosesti mibazonul in combinatie ci tinctura de propolis pentru ca depinde de la persoana la persoana cum se manifesta.am auzit multe persoane care au fost ft multumite de rezultate.bine, acum trebuie sa astepti si vreo 7-10 zile pana sa vezi rezultatele. dar de ce sa ma chinui cu mibazon, cand cu fluocinolon se vindeca cosurile mult mai repede? acum faci cum vrei. oricum merita incercat, decat sa stai cu nesuferitele alea de cosuri pe fata!
Crede-ma, folosesc Mibazon si toata lumea imi spune ca nu mai am cosurile ce le aveam altadata. Da rezultate foarte bune [si eu am fost la inceput putin sceptica, dar am incercat] si in plus, daca ai pete ti le mai reduce [adica mai raman putin, dar nu sunt foarte vizibile, le poti ascunde cu pudra/fond de ten].
Eu ti-l recomand!
Buna! si eu am incercat mibazonul care este un produs veterinar, insa nu si-a facut nici-un efect.Acum poate depinde si de tipul de ten pe care il are fiecare, iar in ceea ce priveste tinctura de propolis nu am incercat.
Draga eu folosesc mibazon de vreo 2 ani. De fiecare data cand apare cate-un cos pun un pic de creme si dimineata e aproape uscat. Este un produs veterinar care contine antibiotic. Tinctura de propolis cam arde dat concentratie de alcool si pateaza. Este buna dar depinde de ten . Bafta
Folosesc mibazon de doua saptamani si rezultatele chiar se vad, sunt foarte multumita. Mi-au disparut majoritatea cosurilor, mai am doar in jurul barbiei doua trei atat si alea sunt foarte mici. Petele sunt si ele reduse, nu se mai vad asa de accentuat ca alta data. Este un produs ieftin si bun merita folosit! Am urmat diferite tratamente si cu rezultate slabe dar cu mibazon chiar a mers :_) Folositi-l nu o sa regretati!
Da, eu cred ca functioneaza deoarece am gasit o gramada de pareri pe net si cam la toate persoanele finctioneaza
Eu zic sa il incerci si sa imi scrii inapoi te rog sa vad daca a mers
Te pup:*
Salut! Iti garantez ca aceste produse sunt eficiente. Prima data trebuie sa te dai cu tinctura de propolis care este un lichid si apoi cu mibazonul care este un unguent. De preferat este sa te dai seara si sa iti cureti fata a doua zi dimineata. Tratamentul trebuie efectuat seara de seara timp de 10 seri.Succes!:*
Am luat si eu tratamentul acesta am deja 2 zile de cand aplic si deja da rezultate. incearca-l
User252426 întreabă: