| CbCx a întrebat:

Am avut contact sexual, iar după nici o oră am luat escapelle. Acum dupa 2 zile mi-a venit ciclul, exact la data la care trebuia să-mi vină, doar ca e foarte puțină, durerile mele obișnuite de spate și burtă există. Există șansa de a rămâne însărcinată?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Abcdefgh11 a răspuns:

Nu, iar tu ai luat acea pastilă degeaba. Data viitoare folositi un prezervativ. 1 va protejeaza de boli cu transmitere sexuală si 2. e mult mai ieftin si sănătos decat pastila de a doua zi. Sănătos pentru tine pentru ca e o otravă ce iti distruge tot sistemul hormonal. Daca nu vreti prezervativ mai sunt si alte metode cum ar fi ovulele sau foitele cu spermicid.

Răspuns utilizator avertizat
| CbCx explică (pentru Abcdefgh11):

Deci există sau nu șansa de a rămâne? Oricum voi face și un test.
A fost prima dată și de aceea mi s-a părut mai bine să procedam așa

| CbCx explică (pentru Violleta2022):

Nu știu în situația mea.

Cred că îți poți raspunde singură la întrebarea asta. cu toate că întreb, pastila mi-a dat un plus de siguranță, de efecte secundare și faptul ca nu e buna am auzit. Probabil nu voi mai lua o astfel de pastilă pe viitor, deocamdată asta mi-e problema actuală, că am luat.

Am înțeles și mi-am dat seama. Dar nun se stie ție dacă am ovulație regulată și am luat-o preventiv, de frică