Întrebare recomandată | wolder a întrebat:

Am avut entorsa si mi l-a pus in ghips a zis sa-l tin 2 saptamani. Am avut dureri ingrozitoare, nu-l puteam misca si nu-l puteam pune jos. Dupa doar 6 zile mi l-a scos si a zis ca-i bine si ca nu mai am nevoie de ghips. Nu sunt multumita de raspuns mai vroiam ghips ca sa se faca bine total.
Ce exercitii sa fac cu el? Sa merg cate putin cu el?
orice sfat va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| opreadenis129 a răspuns:

Dupa mine e bine ca vreo 2 zile sa nu faci multe exercitii cu el pentru ca s-ar putea sa te doara (putin). Sper sa te simti mai bine. funda?

| wolder explică (pentru opreadenis129):

Multumesc de sfat!

| Azµre a răspuns:

Iei de la farmacie Burovil, faci amestecul, îți dai cu el, apoi cu lasonil unguent, și te legi cu pansament.

| hdahdahda a răspuns:

In primul rand sun jucator profesionist de handbal si am avut si eu entorsa trebuie sa iti cumperi glezniera si sa il ungi de 3 ori pe zi cu unoare sau cu cv crema te duci tu la farmacie

| wolder explică (pentru hdahdahda):

Glezniera sa o tin si peste noapte?
ca ma strange rau

| AndroidScanner a răspuns:

Tine in ghips 2 saptamani ca sa nu faci si mai mult rau, sa nu faci exercitii pentr ca ar putea sa te doara.Imi dai funda te rogpuppy dog eyes