anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut gastrita acum 2 ani si observ ca ma cam doare stomacut si pofta de mancare este scazuta dar nu a fost mereu asa adica inainte aveam popfte de mancare mult mai "mare". Aceste dureri si scaderea poftei de mancare au aparut acum o luna aproximativ, din ce cauza s-a intramplat asta? Este posibil sa nu se fi vindecat si eu l-am fortat? Sau ce ar putea fi?

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| TwoSlicesPizza a răspuns (pentru alexandra6413):

Dar crezi ca as fi putut sa fac gastrita din nou sau alta boala sau sunt doar niste dureri. apropo dureri si lipsa poftei se intampla dupa ce mananc ceva dulce stu ca asta sa-r intampla si normal dar eu stiu cum era inainte si cum e acum si e o mare diferenta!

| TwoSlicesPizza a răspuns (pentru alexandra6413):

Nu nu am nici una din aceste simptome doar ma doare stomacul putin si doar atunci cand mananc dulce... deci probabil ar insemna s-o las mai moale cu dulceturile vreo saptamana si probabil isi va reveni. sper.