Este anxietate. Consulta un medic psihiatru fara vreo rusine pentru un tratament medicamentos. Este singurul care iti poate prescrie ceva
Și eu am programare și mâine merg tot pentru asta, deci nu ai de ce sa te panichezi
Si eu am simtit disconfort la inima, doctorul a spus ca este pe baza de stress. Mi-a debutat de vreun an, acum de fiecare data cand ma enervez/agit etc tare, 2 zile imi sare inima din piept.
Da, stresul cauzeaza anxietatea dar uneori poate deveni o stare permanenta descrisa ca o respiratie ingreunata, presiune la nivelul pieptului si nu trece de la sine ci numai cu tratament. De aceea este bine sa mergi la medic daca dureaza o perioada mare de timp starea asta.
Am avut ce ai descris mai sus, m-a tinut vreo 2-3 luni dupa care a trecut de la sine.
Am fost la doctor, dar cu mult dupa ce am avut "simptomele respective", dar s-a creat o mica confuzie, dand vina exclusiv pe probleme cardiace la care ulterior analizele au iesit toate bune. Nici nu s-a adus vorba de probleme neurologice, emotionale etc
In fine,. mi-a trecut de la sine, dar daca am eveniment care ma face ultra agitat, suparat etc dupa aia vreo 2 zile imi sare inima din piept.
anonim_4396 întreabă: