| anoooonimm77 a întrebat:

Am avut pe 28 Octombrie contact Luna noiembrie nu am avut ciclu iar în decembrie mi-a venit pe 4 m-a ținut 6zile dureri de burtă cheaguri dar pe 21 decembrie am avut în secreție niște sânge se oprea curge iar dar puțin este posibil sa fiu însărcinată? mi s-a umflat puțin buricul înăuntru parcă când mi-a venit ciclul pe 4 decembrie am avut dureri de sânii dar după ce mi-a venit mi au trecut iar acum iar mă dor sanii pe părțile laterale în afară de test se poate vedea ca sunt prin sânge luat prefer așa decât prin test am mai multă încredere

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Ai scris deja deja de multe ori. E atât de greu de înțeles ca trebuie sa mergi la ginecolog? E ceva problemă la tine(ciclul)
Doar...du-te la ginecolog ca asa nu afli niciodată ce ai. Eu am tot încercat sa te ajut dar tu nu accepți... intekege că ai ceva problemă medicală ce trebuie rezolvată