Mie luna trecuta mi-a venit pe 30 dar seara tarziu 12 parca era ora, nu am un ciclu regulat.e foarte neregulat. acum 2 luni mi-a venit la 26 de zile, si luna trecuta la 29 de zile ..deci e foarte neregulat
Nu uita ca luna februarie are doar 28 de zile si in acest caz data inceperii menstruatiei nu se modifica Daca doresti informatii corecte ma poti accesa pe mess.la id-ul misubacsi
Ar trebui sa iti stii si durata ciclului. Tipic este 28 de zile, tot ce calculezi, inclusiv perioada fertila, calculezi din prima zi a ultimului ciclu pe care l-ai avut.
Ar fi trebuit sa vina pe 26 aprilie.
Ok,insa nu am un ciclu regulat sa imi vina la 28 de zile.am avut ciclu si la 26 de zile acum 2 luni, si luna trecuta mi-a venit la 29 de zile
Ai grija sa nu faci nimic neprotejat Oricum ar fi un risc in absolut orice zi a ciclului. Daca folosesti un smartphone, exista aplicatii care chiar daca nu te protejeaza, macar te ajuta sa tii evidenta.
Ideea e ca da am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine.am facut 2 teste de sarcina dar ..negative amandoua
Sa stii ca tot poti ramane. Poate ai observat ca atunci cand se excita, el secreta un lichid (lichidul preejaculator sau preseminal). Si acela poate contine spermatozoizi viabili. Probabilitatea de a ramane e mult mai mica, dar nu e de neglijat.
Menstruația este considerată regulată și normală dacă vine intre 27 și 35 de zile. (calculata din prima zi a menstrei a lunii precedente)