| nbgfmkdlșxs a întrebat:

Am avut ultima menstruatie pe data de 30.03. 2015 si m-a tinut pana pe data de 4-5.04.2015. cand trebuie sa imi vina urmatoare menstruatie cam pe ce data?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Un ciclu mediu tine 28 de zile deci cam in data de 26 aprilie.

| SkyPilot a răspuns:

Ar trebui sa iti stii si durata ciclului. Tipic este 28 de zile, tot ce calculezi, inclusiv perioada fertila, calculezi din prima zi a ultimului ciclu pe care l-ai avut.
Ar fi trebuit sa vina pe 26 aprilie.

| nbgfmkdlșxs explică (pentru SkyPilot):

Ok,insa nu am un ciclu regulat sa imi vina la 28 de zile.am avut ciclu si la 26 de zile acum 2 luni, si luna trecuta mi-a venit la 29 de zile

| nbgfmkdlșxs explică (pentru corbulalbrosu):

Mie luna trecuta mi-a venit pe 30 dar seara tarziu 12 parca era ora, nu am un ciclu regulat.e foarte neregulat. acum 2 luni mi-a venit la 26 de zile, si luna trecuta la 29 de zile ..deci e foarte neregulat

| SkyPilot a răspuns (pentru nbgfmkdlșxs):

Ai grija sa nu faci nimic neprotejat happy Oricum ar fi un risc in absolut orice zi a ciclului. Daca folosesti un smartphone, exista aplicatii care chiar daca nu te protejeaza, macar te ajuta sa tii evidenta.

| nbgfmkdlșxs explică (pentru SkyPilot):

Ideea e ca da am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine.am facut 2 teste de sarcina dar ..negative amandoua

| SkyPilot a răspuns (pentru nbgfmkdlșxs):

Sa stii ca tot poti ramane. Poate ai observat ca atunci cand se excita, el secreta un lichid (lichidul preejaculator sau preseminal). Si acela poate contine spermatozoizi viabili. Probabilitatea de a ramane e mult mai mica, dar nu e de neglijat.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru nbgfmkdlșxs):

Nu uita ca luna februarie are doar 28 de zile si in acest caz data inceperii menstruatiei nu se modifica Daca doresti informatii corecte ma poti accesa pe mess.la id-ul misubacsi

| MgdDroopy a răspuns:

Menstruația este considerată regulată și normală dacă vine intre 27 și 35 de zile. (calculata din prima zi a menstrei a lunii precedente)