anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un furuncul cu ceva galben in centru si am pus crema de galbene si leucoplast pe el. Azi am dat jos leucoplastul si era cred ca spart si inchis la culoare si am dat cu crema ichtiol si am pus leucoplast, are ceva daca era crema expirata de 1 an?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Antopuff a răspuns:

Crema de galbenele poate sa trateze multe chestii dar furuncul clar nulaughing

Dezinfecteaza zona ori cu betadina ori cu spirt din interior spre exterior ca sa nu bagi microbi acolo. Si nu pui leucoplast ci tifon si lipesti eventual fasa aia cu leucoplast pentru ca trebuie sa respire pielea.

6 răspunsuri:
| mngzx a răspuns:

Nu

| Pandicornita a răspuns:

Poti aa te infectezi. Mergi la doctor. Copilul mei mijlociu, Mircea al 2-lea a fost acum un an internat la spitalul floreasca din aceeasi cauza. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Antopuff):

Cum adica din interior spre exterior? furuncul se afla pe coapsa pot sa pun direct spirt pe el? si sa pun tifon prima data si dupa eucoplasthappy? cred ca furuncul sa inegrit e ceva grav?

| Antopuff a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica intai dezifectezi in interior si dupa marginile lui acum depinde cat de mare e. Da pui tifon pe el nu leucoplast.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AleAlexandra1684):

Nu mai am probleme acum dar au ramas semne de la eucoplast si furunc sper sa nu le am pentru totdeauna happy