| wolder a întrebat:

Am baut cafea tare si tremur și am o stare de lesin. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Peridava a răspuns:

Maninca repede ceva si bea multa apa. Apoi stai linistit in pat, ca nu-ti trece repede. Trebuie sa se reechilibreze tensiunea.

15 răspunsuri:
| iflirius a răspuns:

Respiră și întinde-te

| LuizaMaria11 a răspuns:

Intindete pe pat si stai linistit. daca ai lapte bea un pahar daca nu mananca pufleti pentru ca pufuleti absorb lichidele din stomac. Funda? Apropo daca bei asa incontinuu poti sa intri in coma.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Alcoolul rezolva orice problema! big grin Te va calma... Sau fa-ti un ceai, vezi sa nu fie d-ala negru sau verde laughing

Daca chiar nu ti-e bine poti sa dai si o tura pana la spital, asta e, din cand in cand mai ajungem si acolo.

| dragosbogdan001 a răspuns:

1) Daca nu mai bei cafea tare pe nemancate nu o sa se mai intample.
2) Mananca ceva si stai intins in pat.

| wolder explică (pentru dragosbogdan001):

Mancasem, deci nu era pe nemancate.

| dragosbogdan001 a răspuns (pentru wolder):

Ce mancasei? Doi dumicati de paine goala? Ori ai mancat prea putin ori ai 10 ani. Cum presupun ca varianta 2 e incorecta, ori ai mancat putin ori nu ai mancat. Daca zici ca nici asta nu e corecta, cum ai sa spui mai mult ca sigur, atunci poate nu esti obisnuit cu cafeaua, dar cum presupun ca o sa negi si asta revin la varianta 1: nu ai mancat destul inainte de a bea cafea tare.

Nu prea beau cafea, beau la cateva luni si putina. Da, mancasem, nu am de ce sa mint, o masa normala. Vorbeste si tu mai frumos fara sa jignesti si nu te alarma asa de tare ca vad ca te aprinzi.

Ti-am raspuns mai asa pentru ca eram aprins rau cand ti-am dat reply, ma certam cu un destept care se credea buricul pamantului, cel mai superior si mai destept laughing Scuze ca ma descarcam pe tine laughing
Ma rog, ca sa iti raspund si la intrebare, daca nu esti obisnuit cu cafeaua, organismului tau nu ii prieste o cafea tare, mai ales daca e prima oara cand bei de ceva timp.

Nu mai beau niciodata. laughing
Imi pare rau ca te-a enervat un "destept". Sper ca ti-a trecut happy

Dupa ce i-am dat block, mi-a trecut. laughing

Am baut ness si am patit acelasi lucru, iar mancasem si cred ca imi creste tensiunea rau de tot si de asta se intampla. sad

Poate ca cofeina nu iti face bine... are acest efect, dar nu in exces... din nou, daca nu esti obisunit cu cofeina, iti poate face rau. Ori bei zilnic sau o data la doua zile, ori nu bei.

Daca beau mi-e rau, mai bine nu beau niciodata happy

Pot bea in schimb tot ce e decofeinizat

Da, e o idee buna. Bea ce e decafeinizat sau partial decafeinizat.