Atunci nu ai decat sa mergi la doctor ca poate fi un virus mai grav care trebuie tratat cu antibiotic.
daca nu vrei sa stai in spital si trebuie sa faci injectii, cred ca poti cere sa ti se puna o branula in mana si sa iti faci singura injectiile acasa.Doar cred asta, nu sunt sigura. Cred asta pentru ca oricine isi poate face o injectie prin branula.
Altceva nu prea ai ce face.Am patit si eu asa, am stat o saptamana racita moarta in pat si e adevarat ca in ziua cand am mers la doctor imi trecuse brusc dar aveam o raceala in stare avansata si am luat o sacosa de pastile.
Ia cate 2 aspirine in fiecare dimineata si inca 2 seara cand te bagi in pat.Bea mult ceai fierbinte, stai in casa dar mai ia si cate o gura de aer cate jumatate de ora pe zi dar imbracata bine si o sa vezi ca o sa-ti treaca :X
Insanatosire grabnica.
Bai da sunteti gramaticali pina-n...va impuscati daca o litera nu e scrisa cum trebuie.
Te vei simti mai bine daca vei tine picioarele pentru o jumatate de ora in apa cat de fierbinte se poate ( bine nici chiar clocotita sa faci bubite ) in care sa torni sare grunjoasa ( mare, pentru muraturi ) stimuleaza activitatea sangelui in tot corpul si raceala se va diminua instantaneu.
Multumesc de sfat, stiam de acest tratament dar oricum multumesc.
Faza e ca patesc la fel eu am 13 ani si am baut ieri o cana de ceai din camellia sinensis care este tot un ceai verde si ma simt ametit si am o durere de cap...eu de la o cana si deja ma doare dar tu de la 5 ce sa mai zic... ceaiurile verzi contin cofeina si probabil ca daca a fost baut repede cofeina afecteaza
anonim_4396 întreabă: