Incearca sa bei altceva nu ce ai baut atunci. Probabil organismu si subconstientul inca tin minte. Gaseste ceva mai light sau mai dulce. Si sa nu miroasa a alcool ieftin. Ca probabil de acolo iti vine greata. Am patit cu whiskey cand aveam 17 ani. De atunci nu vreau sa il mai vad.
Valentin... Înseamnă că ai băut mult alcool... Ți-ai "stricat" stomacul.
Însă, daca mintea ta ( conștiința ta) nu ți-a spus că ai băut destul ( sau și dacă ți-a spus, nu ai luat în seamă), acum îți spune corpul!
"Celor lacomi, diavolul se așează în stomac, și chiar daca ar mânca tot Egiptul și ar bea tot Bolul, tot nu s-ar sătura"
Va dura... permanent. Ti-ai distrus ficatul.
Dar nu inteleg un lucru: de ce vrei sa bei alcool. Se poate trai mai bine fara el, decat cu el.
Ce se intampla,
Ai devenit alergic la alcool.
de ce, așa se apără corpul tău de această otravă.
cat va dura? până mori.
Eu am 41 de ani si am baut cand aveam chef! (mai mereu)
Acum dupa un singur pahar imi vine sa dau afara tot! de ce? ca bautura e de la dracu! daca era de la Dumnezeu-vedeam numai popi beti prin biserici!
De ce ai mai bea alcool iar in primul rand? eu daca as pati asta nu as mai pune gura niciodata, probabil ti-a afectat ficatul foarte tare, ar trebui sa te duci la un doctor sa te consulte, sa nu ai ceva mai grav si sa nu te afecteze mai rau in timp, asta patesti cand nu ai cap si bei ca insetatul.